Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Beregening

Regensensor aansluiten

Wilt u dat uw beregeningscomputer het beregeningsprogramma automatisch bijstelt wanneer het regent? Het is immers zonde van het water als de beregeningscomputer begint te sproeien terwijl het al flink regent.

U kunt dit op twee manieren voorkomen. Als uw beregeningscomputer is uitgerust met WiFi-connectiviteit, kunt u deze laten communiceren met weergegevens vanaf een computer. Dit is de meest effectieve aanpak om het beregeningsprogramma automatisch aan te passen, omdat deze methode ook rekening houdt met recente regenval en toekomstige neerslag.

Indien uw Rain Bird beregeningscomputer niet over WiFi beschikt, bestaat er de mogelijkheid om deze geschikt te maken voor WiFi door een nieuw voorpaneel op de Rain Bird ESP-ME beregeningscomputer te plaatsen, indien u dat wenst.

Hoe een regensensor aansluiten op een beregeningscomputer 

regensensor aansluiten

 

Een alternatieve optie is om een regensensor aan te sluiten op de beregeningscomputer. De regensensor heeft twee draadverbindingen die in de speciale aansluitpunten voor de regensensor op de beregeningscomputer kunnen worden gestoken.

Bij bepaalde beregeningscomputers moet u mogelijk eerst de bestaande verbindingskabel verwijderen voordat u de aansluitdraden van de regensensor in de daarvoor bestemde openingen kunt plaatsen. Het is niet relevant welke van de twee draden in welk aansluitpunt van de beregeningscomputer wordt gestoken.

 

 

Heeft u nog vragen voordat u uw regensensor gaat aansluiten?

regensensor

Als u hulp nodig heeft bij het verbinden van de regensensor met uw beregeningscomputer, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige medewerkers op het gebied van beregening staan klaar om u te assisteren.