Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Aba

Het merk Aba is een belangrijke producent van accessoires en toebehoren op het gebied van slangen en koppelingen. Bij de ontwikkeling van deze artikelen wordt rekening gehouden met een aantal factoren, zoals het gebruik van goede materialen, scherpe prijzen en gebruiksgemak. Dat resulteert in een groot aanbod met producten die door zowel professionals als doe-het-zelvers worden gebruikt. Bij PVC Voordeel bieden wij een breed scala aan met bijvoorbeeld diverse klemmen van Aba. Deze zijn niet alleen verkrijgbaar in veel verschillende varianten, ook kunt u bij ons rekenen op een vaste lage prijs.

Aba slangklemmen

Door de veelzijdigheid zijn Aba slangklemmen een veelgebruikte oplossing om slangen van diverse diktes vast te maken, maar u kunt er ook buizen mee bevestigen. Ze zijn handig in het gebruik, doordat u ze eenvoudig kunt toepassen, zonder dat u ingewikkelde handelingen hoeft te verrichten. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in RVS en in een verzinkte variant, zodat u ook voor buitenshuis gebruik een oplossing heeft. Overigens zijn deze slangklemmen ook aan te raden voor het gebruik in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Kortom, met de slangklemmen van Aba heeft u voor de meeste handelingen dus wel een betaalbare én betrouwbare oplossing.

Slangklem van Aba gebruiken

Het is erg eenvoudig om een slangklem van Aba te gebruiken. Dat komt in de eerste plaats door het slimme ontwerp. Een slangklem is namelijk zo gemaakt, dat u de klem met een platte schroevendraaier vast (of juist los) kunt draaien. Het is wel belangrijk dat u zorgt dat de klem geschikt is voor de slang, waar u deze op wilt plaatsen. Hou bij het kiezen van de slangklem dus rekening met de juiste maatvoering. De slangklem gebruikt u vervolgens door deze eerst over de slang of buis te geleiden, en vervolgens draait u met de schroevendraaier de (worm)schroef van de klem stevig aan.

Filters