Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Bedrijfslevering

Door onze jarenlange ervaring met levering aan zakelijke klanten als bouwbedrijven, loodgieters en agrarische bedrijven zijn wij in staat om aantrekkelijke prijzen en voorwaarden te bieden aan vaste zakelijke klanten. Voor meer informatie over de voorwaarden en prijzen kunt u contact met ons opnemen via mail of op 0850 020 030.

Grote aantallen

Wilt u een grote order plaatsen, dan kunt u aantrekkelijke kortingen krijgen. Wanneer u weet welke producten u wilt bestellen kunt u korting aanvragen via mail of op 0850 020 030.

Levering op rekening

Achteraf betalen per factuur is mogelijk voor bedrijven en bij minimale afname van € 500,-. Wilt u achteraf op factuur betalen, neem dan even contact met ons op via de mail of op 0850 020 030.

Levering op bouwplaats

Wellicht is er niet altijd iemand aanwezig bij u op de zaak of u wilt de producten op de bouwplaats af laten leveren, omdat dit voor u handiger is. Dit is mogelijk, neem van tevoren even contact met ons op, zodat wij het voor u kunnen regelen! Dit kan per mail of op 0850 020 030.

Contact

Via onderstaand contactformulier kunt u uw vragen stellen met betrekking tot zakelijke bestellingen. Wij proberen uw contactaanvraag zo snel mogelijk en altijd binnen 24 uur te beantwoorden. 

Contactformulier