Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn

Bison

Het merk Bison is waarschijnlijk wel één van de meest bekende namen op het gebied van montage- en bevestigingsmaterialen. Dit Nederlandse bedrijf, opgericht in het Zeeuwse Goes, is al tientallen jaren dé specialist wanneer het gaat om lijmsoorten en kitten, en is bovendien al jarenlang marktleider. PVC voordeel heeft in het online assortiment verschillende kitsoorten en lijmen van Bison die u voordelig kunt bestellen. Zo profiteert u direct van het beste resultaat voor een scherpe prijs!

Bison producten

Het kopen van Bison producten zoals lijm en kit is verstandig wanneer u zeker wilt zijn van een goede hechting of afwerking. Door de tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling van deze bevestigingsmaterialen, weet u namelijk zeker dat u de beste kwaliteit in handen heeft. Of u nu lijm zoekt voor het vastmaken van houten meubilair of siliconenkit voor de badkamertegels, met onze Bison producten wordt die klus een stuk eenvoudiger. Bestel daarom vandaag nog de Bison producten die u nodig heeft!

Bison kit

Welke Bison kit u ook wilt gebruiken, het staat vast dat u met kitten van dit merk niet hoeft te twijfelen over de kwaliteit ervan. Met de kit van Bison heeft u een betrouwbare oplossing voor zowel het vastmaken van materialen, als voor de afwerking van een badkamer of keuken. De kitsoorten kunnen namelijk als montagemiddel worden gebruikt, maar ook als middel tegen lekkage. Welke Bison kit u ook koopt bij ons, wij zorgen ervoor dat u altijd een vaste lage prijs betaalt!

Bison houtlijm

Ook voor Bison houtlijm kunt u bij PVC Voordeel terecht. Dit is ook een van de meest bekende producten van het merk, en niet zonder reden: deze lijm is ontzettend efficiënt voor het vastlijmen van verschillende houtsoorten. Het is eenvoudig aan te brengen en zorgt ervoor dat houten onderdelen muurvast komen te zitten. Heeft u een houten meubel dat beschadigd is geraakt of wilt u een vastgeschroefde verbinding voorzien van extra stevigheid? Dan is het absoluut aan te raden om gebruik te maken van Bison houtlijm.

Bison bestellen

Producten van Bison bestellen doet u bij PVC Voordeel wanneer u wilt profiteren van een talloze voordelen, zoals een lage prijs en een bijzonder groot aanbod. Daar vindt u overigens ook ander installatiemateriaal. Ook hier profiteert u van een ruime keuze in combinatie met standaard scherp geprijsde artikelen. Wij zorgen er altijd voor dat u uw bestelling snel in huis heeft. Kortom, wilt u producten voor lijm en montage van Bison bestellen, dan bent u bij ons in alle gevallen aan het juiste adres!

Filters