Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Climaflex

Het Nederlandse bedrijf Climaflex is sinds de oprichting, begin jaren 80 in Boxtel, een grote naam op het gebied van isolerende producten. Het levert wereldwijd diverse installatiematerialen en andere toepassingen voor elektra en isolatie. Bij PVC Voordeel hebben wij veel producten van dit merk die gebruikt worden als energiebesparende oplossingen. Zo vindt u bij ons veel isolatiematerialen, waaronder leidingisolatie, radiatorfolie en isolatieband. Dit kunt u gemakkelijk installeren, zodat u een snelle oplossing heeft om isolerende maatregelen te treffen. De lage prijs bij ons maakt het ook nog eens een betaalbare manier om de energierekeningen omlaag te krijgen met isolatiemateriaal van Climaflex.

Climaflex buisisolatie

Door gebruik te maken van Climaflex buisisolatie kunt u buizen en leidingen goed isoleren, zodat er geen warmte of kou verloren gaat. Het is daardoor een goede investering om te besparen op de energierekening. Leidingwerk van de verwarming bijvoorbeeld zal door het gebruik van buisisolatie veel minder warmte verliezen, waardoor u minder hoeft te stoken. Het kan anderzijds ook een goede keuze zijn om diverse buizen tegen kou te beschermen, zodat de kans op vorstschade nihil is. Climaflex levert deze buisisolatie in diverse uitvoeringen, zodat er voor zowel smalle als brede buizen en leidingen een isolerende oplossing voorhanden is.

Overige producten van Climaflex

Bij PVC Voordeel vindt u nog veel meer hoogwaardige producten van Climaflex voor isolatiedoeleinden, naast leidingisolatie, zoals radiatorisolatie en isolatieband. Voor het isoleren van de radiator zelf is er bijvoorbeeld zelfklevende radiatorfolie verkrijgbaar. Ook hebben wij handige clips op voorraad liggen, die gebruikt kunnen worden om leidingisolatie vast te zetten op een buis, wanneer deze niet beschikt over sluitstroken. Deze producten van Climaflex en alle andere merken uit ons assortiment koopt u eenvoudig online voor een standaard lage prijs. U krijgt ze bovendien snel thuisbezorgd, zodat u direct kunt besparen op het energieverbruik!

Filters