Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland

Donné

Het Noord-Hollandse bedrijf Donné levert sinds de oprichting in 1953 diverse elektrische onderdelen en accessoires voor verschillende sectoren. Doordat het meer dan 70 jaar ervaring heeft, staat dit bedrijf garant voor een bijzondere hoge kwaliteit van haar producten. Deze worden dan ook veelvuldig gebruikt door zowel professionals als particulieren. Bij PVC Voordeel hebben we veel uitvoeringen van de installatiedraden. De stroomdraden van Donné zijn in ieder geval voorzien van de bekende veiligheidskeurmerken (KEMA) en ze zijn bovendien ook nog een eenvoudig te gebruiken en door buizen te trekken door een hoge flexibiliteit van de kabels.

Donné draden, kabels en snoeren

Door gebruik te maken van Donné draden, kabels en snoeren, heeft u een efficiënte oplossing voor het installeren van installatiekabels en installatiedraden. Er is bovendien een grote variatie in de dikte van deze draden in ons assortiment, zodat u profiteert van een ruime keuze uit de diameter die u nodig heeft. Deze installatiedraden kunnen gebruikt worden voor ontzettend veel toepassingen, bijvoorbeeld als vaste bedrading in de schakelkast of in een bedieningspaneel. De draden zijn bij PVC Voordeel verkrijgbaar op een handige rol van honderd meter, voor een vaste lage prijs.

Prikkabel van Donné

Een ander veelgebruikt product is de prikkabel van Donné, die gebruikt wordt bij elektrische apparaten en voor tijdelijke installaties. Het is een flexibele kabel die ook bekend staat als priksnoer. Een van de meest voorkomende toepassingen van dit type stroomkabel, is voor het gebruik voor kerstverlichting, voor verlichting in de tuin en andere eenvoudige toepassingen op het gebied van elektra en verlichting. De prikkabels van Donné zijn net als andere installatiekabels en stroomdraden voorzien van het verplichte KEMA-keurmerk en daardoor een veilige en betrouwbare keuze.

Filters