Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn

Draadeind & draadbussen

Professioneel draadeinden bevestigingsmateiraal om buizen, rails, kokers, kabelgoten etc te bevestigen aan het plafond, of aan de muur. Ook vind u hier accessoires om draadeinden te koppelen, verlengen of te verlopen naar een andere maat draadeind. Draadeinden zijn er ook in RVS

Draadeinden

De draadeinden verzinkt zijn leverbaar in de maten M6, M8, M10, M12, M16 en M20. De meeste verzinkte draadeinden maten zijn leverbaar vanaf lengte 25 mm tot maarliefst 3 meter! De stalen draadeinden hebben een DIN 976 kwalificatie 4.8.

U kunt de draadeinden gebruiken in combinatie met bijv. een stalen ophangbeugel met M8 moer of een metalen beugel met inlage. Zo worden buizen of andere voorwerpen op de gewenste afstand van het plafond gehangen. Dat kan m.b.v. een muurplaat of een nylon plug.

Draadeinden koppelen

U kunt de metalen verzinkte draadeinden op verschillende manieren koppelen. Dat kan mbv:

  • BIS draadbus verbindingsmoer - Dit is een draadeinden-koppelstuk om 2 draadeinden te koppelen. De draadeinden-verbindingsstuk heeft aan 2 kanten binnendraad vanaf M6 t/m M16, ook verlopend.
  • BIS draadeindverbinder - Voor het verbinden van 2 draadeinden van gelijke diameter, verticale nastelling mogelijk, maten M6, M8, M10
  • BIS Zamak draadeind-verbinder - Zeer eenvoudig koppelstuk in de maten M6, M8 & M10

Draadeinden verlopen naar andere maat draadeind

Met de BIS stalen verloopnippel kunt u eenvoudig verspringen naar een kleindere maat draadeind, of verlopen naar een grotere maat verzinkte draadeind. Dit koppelstuk heeft aan een zijde binnendraad en andere kant buitendraad

Draadeinden kopen

Bij PVC Voordeel.nl kunt u elk denkbaar bevestigingsmateriaal zoals draadeinden, beugels, zadels en draadeindverbinders eenvoudig en snel online kopen, waarbij u profiteert van een zeer scherpe prijs! Voor het bevestigen van de PVC beugels, kabelgoten en leidingen heeft u draadeinden nodig. Afhankelijk van de belasting kunt u kiezen uit verschillende diameters vanaf M6 t/m M20.

Naast draadeinden bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw bevestigingsmateriaal, zoals stalen muurplaten! Creëer een rotsvaste verbinding met stalen draadeinden van pvcvoordeel.nl en profiteer van kwaliteitsproducten voor de laagste prijs. Bestel vandaag nog uw draadeinden online, en ontvang uw bestelling binnen twee werkdagen al in huis. Voor aanvullende informatie of advies op maat kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder met uw vraag!

Filters