Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Itap

De Italiaanse fabrikant Itap is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van degelijke toepassingen in de installatietechniek. Het levert diverse onderdelen en accessoires voor bijvoorbeeld leidingwerk, leidingsystemen en (cv)installaties. Ook heeft het een groot scala aan producten die worden gebruikt voor warmwaterbeveiliging en andere noodzakelijke artikelen die gebruikt worden in de watertechniek. Andere veelvoorkomende installatieproducten van Itap zijn reduceerventielen en pompaccessoires. Bij PVC Voordeel profiteert u niet alleen van een groot aanbod van dit merk, u betaalt er ook altijd een vaste lage prijs voor en kan vertrouwen op een snelle verzending.

Itap installatiematerialen: alle voordelen

Met installatiemateriaal van Itap heeft u een aantal interessante voordelen. De jarenlange ervaring van dit bedrijf resulteert bijvoorbeeld in producten van zeer hoge kwaliteit, die bovendien voldoen aan de belangrijkste veiligheidseisen. De lange levensduur is een andere reden dat er voor installatiewerkzaamheden vaak voor Itap wordt gekozen. Daarnaast is een veelgenoemd voordeel dat alle toebehoren en accessoires bijzonder gebruiksvriendelijk zijn en eenvoudig te plaatsen in nieuwe installaties of te monteren bij renovatiewerkzaamheden in leidingwerk. De grote diversiteit in maatvoering, maakt het mogelijk ook voor praktisch alle installatieklussen passende artikelen te vinden. Binnen het grote assortiment van Itap kunt u onder andere terecht voor:

  • Kogelkranen
  • Terugslagkleppen
  • Fittingen
  • Drukregelaars
  • Thermische beveiligingen
  • Cv-installaties
  • Regelarmaturen
  • Itap Multifit producten

Producten van Itap gebruiken

Welke producten van Itap u ook wilt gebruiken, bij PVC Voordeel zorgen wij ervoor dat u ze kunt kopen in de juiste uitvoering, en in de juiste maat. Door de grote veelzijdigheid aan hoogwaardige installatieproducten van dit Italiaanse kwaliteitsmerk, is er in de meeste gevallen bij ons wel een passende oplossing te vinden. Overigens hebben wij nog veel meer bekende merken in ons online aanbod, waarbij u net als bij Itap installatiemateriaal profiteert van de meest scherpe prijzen voor de hoogste kwaliteit. Doordat wij uit eigen voorraad leveren, kunt u bovendien na uw bestelling snel aan de slag met de werkzaamheden, dus bestel vandaag nog!

Filters