Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Netafim

Met Netafim producten heeft u een betrouwbare oplossing voor vele toepassingen op het gebied van watertechniek. Zo levert dit Israëlische bedrijf onder andere diverse drukregelaars en drukbegrenzers die worden gebruikt bij de beregening van percelen zoals gazons, sportvelden en weides. Een drukbegrenzer kan bijvoorbeeld worden toegepast om de waterdruk bij een druppelslang in te kunnen stellen. Deze is uiteraard in verschillende varianten verkrijgbaar, net als onze andere producten van Netafim.

Netafim Nederland

Zoekt u producten van Netafim in Nederland? Dan heeft u bij PVC Voordeel niet alleen een bijzonder ruime keuze, bovendien betaalt u altijd een zeer scherpe prijs. Doordat de producten van deze fabrikant van de hoogste kwaliteit zijn, kunt u er op vertrouwen dat deze precies doen waarvoor ze bedoeld zijn en een lange levensduur kennen. Zoek daarom niet verder wanneer u online een product van Netafim in Nederland wil aanschaffen, maar bestel deze direct voordelig bij ons!

Netafim online shop

In de Netafim online shop van PVC Voordeel profiteert u direct van een aantal interessante voordelen. In de eerste plaats bent u bij ons verzekerd van een lage prijs voor alle producten van dit kwaliteitsmerk. Daarnaast hoeft u de deur niet uit om deze aan te schaffen, want u bestelt ze eenvoudig online. Daardoor kunt u ook makkelijk andere toebehoren en accessoires meebestellen in onze Netafim online shop. Deze worden bovendien binnen enkele werkdagen al bij u afgeleverd.

Netafim kopen

Producten van Netafim kopen bij ons is aan te raden wanneer u op zoek bent naar de beste kwaliteit gecombineerd met een voordelige prijs. Dat geldt uiteraard ook voor al onze artikelen op het gebied van watertechniek, zoals slangen en koppelingen en andere beregeningsmaterialen, voor zowel particulier als professioneel gebruik. Net als wanneer u besluit om een drukbegrenzer of regelaar van Netafim te kopen, heeft u deze uiteraard ook snel thuisbezorgd!

Filters