Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Riolering, Hemelwaterafvoer

PVC Materiaal

Voor bedrijven en particulieren is PVC Voordeel het juiste adres voor wie op zoek is naar pvc materiaal zoals pvc buizen voor de aanleg van riolering of hemelwaterafvoer. Wij verkopen alles op het gebied van drainage, en ook tyleenslang voor water- en gastransport en kabelbescherming. Bestellingen geplaatst voor 14:00 uur en betaald met Ideal worden meestal de volgende werkdag al bij u afgeleverd als we uit voorraad kunnen uitleveren.

PVC materiaal assortiment

Door een combinatie van een uitgebreid assortiment A-kwaliteit PVC materiaal tegen zeer scherpe prijzen en snelle leveringen in heel Nederland  zijn wij er zeker van dat u in PVC Voordeel een uitstekende partner zult vinden als het gaat om leveringen van pvc materiaal zoals: pvc buizen en pvc hulpstukkenpvc druk hulpstukkendrainagebuistyleenkabelbeschermingsbuis en nog veel meer!  Al het PVC materiaal bij PVC Voordeel voldoet aan de hoogst gestelde eisen, normen en keurmerken (Komo, Kiwa).

PVC materiaal met keurmerk

Wij leveren Komo en Kiwa gekeurde producten van gerenomeerde Nederlandse producenten zoals Pipelife®, Dyka®, RBM Plastics® en GrainPlastics®. Daarnaast hebben wij in het assortiment Van de Lande® PVC- en PE drukfittingenHawle® steekfittingen en Rain Bird® beregeningsmaterialen.

PVC materiaal kopen

PVC materiaal is op afspraak ook af te halen. Dit kan bij ons magazijn in Houtigehage, nabij Drachten. Daarnaast kunt u het meest gangbare deel van het assortiment waaronder PVC buizen en hulpstukken, volle rollen tyleen, drainage en kabelbeschermingsbuis afhalen in Hoogeveen en Leeuwarden. Onderaan de site kunt u lezen welke producten u kunt afhalen op deze adressen.Tegen gering tarief bezorgen wij uw PVC materiaal binnen enkele dagen overal in Nederland.