Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland

Rawinso

Het bedrijf Rawinso biedt al vele jaren uitkomsten om regenwater af te voeren. Dat kan bijvoorbeeld met producten waarbij het hemelwater via een put gelijkmatig de grond in wordt weggevoerd, zoals in de tuin. Daardoor wordt de kans op wateroverlast beperkt. Bij PVC Voordeel kunt u voor deze en de andere hoogwaardige producten van Rawinso voor hemelwaterafvoer terecht. U profiteert dan direct van een uitgebreid assortiment met bijzonder lage prijzen!

Rawinso regenafvoerput

Een Rawinso regenafvoerput is een uitstekend voorbeeld van een efficiënte oplossing om een overschot aan regenwater via een locatie in de grond weg te laten stromen. Dit is feitelijk een infiltratiesysteem dat u eenvoudig in de grond kunt plaatsen en vervolgens kunt aansluiten op rioolbuizen. Het opvangfilter voorkomt bovendien dat de put verstopt raakt door bijvoorbeeld bladeren en takken, waardoor het hemelwater probleemloos via de Rawinso regenafvoerput kan wegstromen.

Rawinso kopen

Wilt u producten van Rawinso kopen waarbij u verzekerd bent van een scherpe prijs en een snelle levering? Dan vindt u bij PVC Voordeel altijd wat u zoekt! In ons online aanbod hebben we bovendien ook installatiemateriaal van andere bekende merken dat u eenvoudig én voordelig mee kunt bestellen, wanneer u op zoek bent naar een oplossing tegen wateroverlast. Net als wanneer u de artikelen van Rawinso gaat kopen, profiteert u dan van precies dezelfde voordelen!

Filters