Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Thermaflex

Het bedrijf Thermaflex werd halverwege de jaren 70 opgericht in Waalwijk met als doel om isolatiemateriaal op de markt te brengen van hoge kwaliteit. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde onderneming dat over de hele wereld actief is. Bij PVC Voordeel kunt u in ieder geval terecht voor zeer veel producten van dit merk vanwege ons grote assortiment. Wij zorgen er vervolgens voor dat u een standaard lage prijs betaalt, welke producten van Thermaflex u ook koopt!

Thermaflex buisisolatie

Met Thermaflex buisisolatie heeft u een bijzonder betaalbare oplossing om buizen te isoleren. U kunt deze vorm van isolatie bijvoorbeeld gebruiken om de warmte in verwarmingsbuizen te behouden. Doordat de isolatie eenvoudig los te maken is, kunt u ook de leidingen eenvoudig schoonmaken, waardoor deze veelvuldig in ziekenhuizen en zorginstellingen worden gebruikt. Thermaflex buisisolatie is ook uitstekend geschikt om te voorkomen dat buizen in de wintermaanden kunnen bevriezen.

Thermaflex tape

Gebruik Thermaflex tape wanneer u zorg wil dragen voor een goede bevestiging van isolatie voor buizen, zonder dat er warmte verloren gaat. Deze tape is zelfklevend en heeft een isolerende werking, waardoor de warmte in de leiding blijft. Wilt u voorkomen dat een leiding kapotvriest en maakt u gebruik van een buis die u van isolatiemateriaal heeft voorzien? Vergeet dan niet om deze stevig af te dichten met de Thermaflex tape. Op die manier bent u verzekerd van de hoogste isolatie!

Thermaflex kopen

Isolatiematerialen van Thermaflex kopen bij PVC Voordeel is aan te raden wanneer u een veilige en betrouwbare oplossing zoekt voor bijvoorbeeld het behoud van warmte in huis. Naast het zorgen van het isoleren van de verwarming kunt u producten van dit merk natuurlijk ook gebruiken als vorstbeveiliging, bijvoorbeeld wanneer u een leiding buitenshuis wil isoleren. Welke producten van Thermaflex u ook wil kopen, wij zorgen ervoor dat u deze snel én voordelig thuisbezorgd krijgt!

Filters