Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Tricoflex

Al sinds de jaren vijftig is het Franse Tricoflex een betrouwbare producent van voornamelijk slangen en koppelingen. Deze kunnen gebruikt worden voor ontzettend veel toepassingen. Zo levert het bedrijf slangen die gebruikt kunnen worden om vloeistoffen zoals (drink)water te verplaatsen. Daarnaast zijn er nog veel meer uitvoeringen verkrijgbaar. Toch is er een belangrijke gemene deler, en dat is de uitzonderlijk hoge kwaliteit. Elke slang van dit merk is namelijk bijzonder slijtvast, bestand tegen verschillende (weers)invloeden en kent daardoor een zeer hoge levensduur. Ook zijn ze bestand tegen grote temperatuurverschillen. Daarom hebben de slangen een garantie van wel 20 jaar. Kortom, wanneer u topkwaliteit zoekt, dan is Tricoflex een absolute aanrader.

Verschillende soorten slangen van Tricoflex

Doordat er zo veel uitvoeringen zijn van een Tricoflex slang, kunt u voor de meest uiteenlopende toepassingen wel een geschikte uitvoering vinden. De diverse soorten slangen worden zowel binnenshuis als buitenshuis gebruikt. Ook zijn er meerdere sectoren waarin een slang van dit merk gebruikt wordt. U kunt hierbij denken aan verschillende industrieën zoals de land- en tuinbouw maar ook de voedingsmiddelenindustrie. Ook voor particulier gebruik is een slang van Tricoflex uiteraard goed toe te passen. Bij PVC Voordeel zijn er onder andere de volgende producten verkrijgbaar:

  • Waterslang
  • Brandstofslang
  • Tuinslang
  • Drinkwaterslang
  • Zwembadslang
  • Levensmiddelenslang
  • Voedingsmiddelenslang

Een Tricoflex slang in alle maten

Een groot voordeel van de Tricoflex slangen is dat ze in veel verschillende maten worden geleverd. Zo zijn er uiteraard de veelvoorkomende maten met een diameter van 19 mm en 25 mm. Daarnaast zijn er nog veel meer verschillende afmetingen verkrijgbaar, in veel gevallen vallen ook van 8mm tot 25 mm. De slangen zijn in de meeste gevallen uit meerdere lagen opgebouwd, waardoor ze ook bestand zijn tegen een hoge werkdruk. Zo is de brandstofslang bestand tegen 10 bar en zijn er slangen voor agrarische toepassingen die maar liefst een werkdruk van 80 bar aankunnen.

Producten van Tricoflex gebruiken

Wanneer u een waterslang van Tricoflex wil gebruiken, dan is het verstandig om rekening te houden met het doeleinde waar u het voor nodig heeft. Voor het vervoeren van drinkwater gebruikt u namelijk een ander type slang dan één die u voor een brandstof tank nodig heeft. Daarnaast is het goed om rekening te houden met de lengte van de slang. Gelukkig zijn de meeste slangen van Tricoflex op rol verkrijgbaar, per meter. Wanneer u bijvoorbeeld een tuinslang voor beregening wil gebruiken die een aanzienlijke lengte moet hebben, dan is dat geen probleem want u kunt ze in lengtes tot wel 100 meter lang bestellen.

Filters