Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Afvoerput buiten

Ben je op zoek naar een afvoerput buiten voor een snelle en efficiente afvoer van het regenwater na een regenbui? De afvoerputten van PVCVoordeel kunnen zelfs een hevige regenbui met gemak aan. PVCVoordeel heeft een ruim assortiment afvoerputten voor buiten, van afvoerputjes tot industriële afvoerputten buiten op het terrein. Een afvoerput voor buiten is ideaal voor diverse toepassingen, zoals opritten, parkeerplaatsen, trottoirs en andere buitengebieden. Een afvoerput is eenvoudig te installeren en zelf te plaatsen.

Afvoerputje buiten met rooster

Een afvoerputje buiten is voorzien van een rooster of een andere afdekking. Het rooster op de afvoerput zorgt ervoor dat er geen bladeren en ander vuil in de regenwaterafvoer kunnen komen, die elders in het systeem verstoppingen kunnen veroorzaken. Onderhoudt de afvoerput regelmatig om verstoppingen door bladeren, takken en ander tuinafval te voorkomen.

Er zijn verschillende soorten roosters en afdekkingen verkrijgbaar, zodat je een rooster kunt kiezen die past bij de functie en stijl.

Een afvoerput buiten op het terras

Veel afvoerputten worden geplaatst buiten in de tuin bij de afscheiding van het terras of langs de oprit, maar ook op andere plekken op het erf. Een afvoerputje voor het terras zorgt ervoor dat het terras schoon en droog blijft, maar voorkomt ook dat het terras glad wordt door het water dat erop blijft staan. Daarmee is de afvoerput buiten ook belangrijk voor de veiligheid in de tuin.

Een afvoerput op het terras is eenvoudig te integreren in het terras door de kleur aan te passen bij de terrastegel. Hierdoor valt de put niet op. Het roorster van de afvoerput voorkomt dat het vuil en de bladeren op het terras niet verstoppingen in de afvoer veroorzaken.

Plaats de afvoerput voor je terras op een plek waar veel water blijft staan na een regenbui of op een punt waarnaar je het terras laat aflopen. Zo stuur je het water richting de put.

Een afvoerput buiten in de tuin

Een afvoerput buiten in de tuin zorgt er net als het afvoerputje op het terras voor dat het overtollige regenwater snel kan worden afgevoerd en dat het terrein droog en vrij van water blijft. De afvoerput zorgt ervoor dat er geen plassen in de tuin of op de oprit blijven staan, die schade aan de borders en het gras kunnen veroorzaken. Maar het voorkomt ook verzakkingen in de oprit, doordat er anders te lang water op de oprit blijft staan.

Plaats de afvoerput op een laag punt in de tuin of op het laagste punt van de oprit. Het water loopt naar het laagste punt en wordt daar meteen afgevoerd door de put.

Afvoerput voor buiten koop je bij PVCVoordeel

Bij PVCVoordeel hebben we een ruim assortiment afvoerputten en andere soorten putten. Maar natuurlijk ook alle andere producten op het gebied van regenwaterafvoer en riolering. Wij hebben de afvoerput buiten gewoon op voorraad waardoor je snel met je klus aan de slag kunt. Heb je nog een vraag of wil je graag advies? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij helpen je graag en geven je een passend advies.

PVCVoordeel: Beter en sneller dan zelf naar de winkel!

Filters