Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn

Afvoerput met tegeldeksel

Wilt u een afvoerput die onzichtbaar weggewerkt is? Deze heeft PVC voordeel voor u, namelijk de afvoerput met tegeldeksel! Deze wordt zo weggewerkt in de vloer dat deze nauwelijks tot niet is te zien. De deksel van deze afvoerput wordt betegeld waardoor de vloer met de afvoerput één geheel wordt.

Onzichtbare afvoerput

Ondanks de smalle opening rondom het deksel is de afvoercapaciteit groot. De afvoerput met tegeldeksel kan snel en eenvoudig in lijn met de tegelvloer worden aangebracht! De afvoerput met tegeldeksel zijn zowel verkrijgbaar met zijaansluiting als onderaansluiting en zijn in hoogte verstelbaar. Hierdoor kunt u de afvoerput zelf op de gewenste hoogte afstellen. Wilt u de deksel verwijderen om bijvoorbeeld de put te reinigen? Dit doet u heel eenvoudig met behulp van een haak.

De afvoerput met tegeldeksel is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

  • 150 x 150 mm
  • 200 x 200 mm
  • 300 x 300 mm

Afvoerput met tegeldeksel online

Voor het mooiste resultaat koopt u een afvoerput met tegeldeksel bij PVC voordeel. Bij ons profiteert u optimaal van de scherpste prijzen die wij aan kunnen bieden door in grote hoeveelheden in te kopen. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft over onze producten kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Hier helpen wij u graag verder. Wanneer u vandaag nog een bestelling plaatst, kunt u deze door onze snelle levering al binnen 1-3 werkdagen in huis verwachten. Dit betekent dat u dus vrijwel direct aan de slag kunt!

Afvoerput met tegeldeksel koopt u online het meest voordelig bij PVC voordeel!

Filters