Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering

AVK

De Deense fabrikant AVK is al sinds het begin van de vorige eeuw actief als producent van verschillende installatiematerialen van hoge kwaliteit, zoals verschillende soorten vloerplaten voor de meterkast bij zowel oude als nieuwe woningen en kantoorpanden. Het levert haar producten vandaag de dag vanuit de hoofdvestiging in Aarhus in meer dan honderd landen en heeft wereldwijd bovendien ook meerdere vestigingen. In het online assortiment van PVC Voordeel vindt u de producten van AVK in diverse uitvoeringen en maten, waarbij u profiteert van een snelle verzending en een vaste lage prijs.

AVK meterkastvloerplaat

Met een AVK meterkastvloerplaat heeft u een veilige en betrouwbare oplossing voor de meterkast. In deze kast komen namelijk diverse leidingen en kabels (vaak via een kruipruimte) het huis binnen, zoals ook de elektriciteitskabels. Het is uiteraard belangrijk dat de kast goede bescherming biedt tegen invloeden als vocht en brandgevaar, zodat er geen kans kan ontstaan op kortsluiting of brand. Daarom is het in Nederland verplicht om een vloerplaat in de meterkast te gebruiken die voldoet aan het KOMO-keurmerk. Gelukkig heeft u wanneer u zo’n plaat wilt installeren, met de AVK meterkastvloerplaat een betaalbare uitkomst waar u op kunt vertrouwen.

AVK meterkastvloerplaat voor stadsverwarming

Tegenwoordig is er uiteraard ook een AVK meterkastvloerplaat voor stadsverwarming verkrijgbaar. Deze nieuwe vorm van energie wordt tegenwoordig veel gebruikt in de grote steden. Wanneer er bijvoorbeeld nieuwbouwwoningen worden gebouwd die gebruik maken van deze vorm van verwarming, is het aan te raden om dit type vloerplaat voor de meterkast te gebruiken. Ze zijn overigens verkrijgbaar met of zonder isolatiemateriaal, maar in beide gevallen zijn ook deze platen uiteraard voorzien van het KOMO-keurmerk. Bij PVC Voordeel kunt u overigens ook eenvoudig alle benodigde bevestigingsmaterialen en onderdelen voor de elektra meebestellen, wanneer u een AVK meterkastvloerplaat voor stadsverwarming koopt.

Filters