Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Pedrollo Top 1 GM

1 beantwoorde vraag

Dubbele mantel voor optimale dichting, capaciteit 9600 ltr/u, kunststof pomphuis

● Levertijd 1 á 2 werkdagen

Productomschrijving Kenmerken Beoordelingen Handleiding Downloads Brochure

Selecteer producten

0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Selecteer producten

0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Omschrijving Pedrollo Top 1 GM

Op zoek naar een betrouwbare dompelpomp voor diverse huishoudelijke toepassingen? Ontdek de Pedrollo Top 1 GM dompelpomp met magneetvlotter, uiteraard verkrijgbaar bij PVCVoordeel. Door de compacte bouw is deze pomp zeer geschikt voor het leegpompen van kleine ruimtes (25 x 30 cm). 

Dompelpomp Pedrollo Top 1 GM met magneetvlotter

De Pedrollo Top 1 GM is een hoogwaardige dompelpomp die uitblinkt in betrouwbaarheid en prestaties. Dankzij zijn robuuste constructie en krachtige motor is deze pomp ideaal voor gebruik in verschillende situaties, zoals het leegpompen van kelders, putten, en drainage van waterbronnen.

Wat deze pomp onderscheidt, is de ingebouwde magneetvlotter. Deze slimme technologie zorgt ervoor dat de pomp automatisch wordt geactiveerd wanneer het waterniveau stijgt en weer uitgeschakeld wanneer het niveau daalt, waardoor energie wordt bespaard en de levensduur van de pomp wordt verlengd.

Met een maximale capaciteit van 9600 liter per uur en een opvoerhoogte van 6 meter, biedt de Pedrollo Top 1 GM indrukwekkende prestaties voor zijn formaat. Bovendien is hij voorzien van een 10 meter lange stroomkabel, waardoor flexibiliteit bij de installatie wordt gegarandeerd.

De dompelpomp Pedrollo Top 1 GM is geschikt voor zoet schoon water met bestanddelen tot een diameter van 10 mm en een temperatuur van maximaal 40 C

De pomp  is  voorzien van een waaier gemaakt van technopolymeer en beschikt over een ingebouwde thermische beveiliging. Zijn pomp-as is gemaakt van roestvast AISI 430F staal. Dit is een lichte, stevige staalsoort. De oliekamer heeft een dubbele sealafdichting. Dankzij de dubbele mantel wordt hij optimaal gekoeld.

Eigenschappen:

 • Huis: Kunststof
 • Waaier: Technopolymeer
 • Pomp as: RVS AISI 430F
 • Dubbele sealafdichting in oliekamer
 • Dubbele mantel voor optimale dichting
 • Ingebouwde thermische beveiliging
 • Inbouwmaten 250 x 300 mm (b x h)
 • Max onderdompeling: 3 meter
 • Kleur: Wit
 • Gewicht: 5 KG
 • Verbruik: 250 Watt
 • Capaciteit: max. 9600 L/uur
 • Opvoerhoogte: max: 6 meter 
 • Voltage: 230 V/50 Hz
 • Persaansluiting schroefdr/ tule: 1 1/4" buitendraad - 25 ø tule
 • Geleverd incl. 10 meter kabel & eurostekker en handleiding
 • Garantie: 1 jaar

Pedrollo Top 1 GM dompelpomp koop je bij PVCVoordeel

Of je nu water moet wegpompen na een overstroming of je kelder droog moet houden, de Pedrollo Top 1 GM staat altijd paraat. Bestel vandaag nog en profiteer van de betrouwbaarheid en efficiëntie van deze hoogwaardige dompelpomp.

PVCVoordeel: Beter en sneller dan zelf naar de winkel!

 

Productkenmerken Pedrollo Top 1 GM

Artikelnummer 770

Vragen & antwoorden

Stel een vraag

Wat is beter , een magneet vlotter of een kabelvlotter

Gerrit

De balvlotter is over het algemeen de meeste betrouwbare schakel optie. Echter er moet voldoende ruimte zijn om de balvlotter vrijelijk te laten bewegen. (In de breedte om de vlotter zijn slag te laten maken, maar ook in de hoogte, om dat een balvlotter meestal later aanslaat dan een AGMA buisvlotter).

De AGMA buisvlotter adviseren wij indien er niet voldoende ruimte is om een balvlotter te gebruiken en is in (redelijk) schoonwater ook zeer betrouwbaar.

De werking van een buisvlotter wordt echter beïnvloedt indien er vervuiling in het water aanwezig is dat binnen in de buis kan aankoeken. De drijver in de buis zou dan na verloop van tijd (door de vervuiling in de buis) mogelijk niet meer vrijelijk op en neer kunnen bewegen, waardoor de pomp mogelijk niet meer aan of uitgezet zal worden.

Dit aankoeken is afhankelijk van hoe vervuild het water is. In redelijk schoon water zal de AGMA buisvlotter net zo betrouwbaar zijn als een balvlotter.

Team Witway

Beoordelingen

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een beoordeling

Direct hulp of advies

Wanneer u vragen heeft over dit product en de toepassing ervan of als u problemen heeft met bestellen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

0850 020 030

klantenservice@witway.nl

Vandaag 9.00 t/m 17.00 uur

Bekijk ook