Separatieschuif

Zinken separatieschuif universeel, voor een expansiestuk in uw dakgoot.

● Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis

Selecteer producten

NTZ ZINKEN SEPARATIESCHUIF

5,47 4,52 excl. btw
0 producten
  • U heeft nog geen producten geselecteerd.

Productkenmerken Separatieschuif

Artikelnummer
1006057

Omschrijving Separatieschuif

Een dakgoot werkt onder invloed van temperatuursverschillen. Daarmee is het belangrijk dat er voldoende ruimte is voor de dakgoot om uit te zetten. Als een mastgoot langer is dan 12 meter en een bakgoot langer dan 15 meter, dan is er niet meer voldoende ruimte om uit te zetten. Wij adviseren u om dan een expansiestuk te plaatsen. 

Separatieschuif expansiestuk

Door gebruik te maken van 2 eindstukken van een expansiestuk samen met een separatieschuif, kunt een expansiestuk maken.

Een expansiestuk wordt gemaakt door 2 gootlengtes, zoals normaal ook gebeurd, in elkaar te schuiven. Als de dakgoot nu gesoldeerd zou worden, is een overlap van 1 cm voldoende. Bij het maken van een expansiestuk is het nodig om 3 cm overlap te maken. Vervolgens wordt er links van de overlap een linker separatieschot in de goot gesoldeerd en rechts van de overlap een rechter separatieschot.
De afstand tussen de twee separatieschotten moet 3 cm zijn, zodat daarna de separatieschuif aan de bovenkant over de separatieschotten kan worden geschoven. Voor elk type goot is er een linker en een rechter expansie-eindstuk.

Een separatieschuif wordt gebruikt bij een goot onderbreking met behulp van twee eindstukken voor het expansiestuk. De separatieschuif wordt over de bovenkant van de twee separatieschotten geschoven die in de goot zijn gesoldeerd. De separatieschuif is nodig om het water, dat anders precies tussen de twee separatieschotten in zou stromen, in de goot te leiden.

Separatieschuif online

In onze webshop kunt u eenvoudig een separatieschuif voor uw dakgoot bestellen. U kunt zelf kiezen welke betaalmethode u het meest prettig vindt. Wij bieden een groot aantal betaalmethoden aan. Bovendien vinden wij het belangrijk dat u kunt afrekenen in een beveilgde omgeving. Aan het slotje bovenin de balk van uw scherm, kunt u zien dat het inderdaad een beveiligde betaalomgeving is. Nadat u de bestelling heeft geplaatst, houden we u op de hoogte van de voortgang van uw bestelling. Dan weet u precies waar u aan toe bent.

Koop vandaag nog uw separatieschuif voor uw dakgoot bij PVCVoordeel voor de scherpste prijs en een snelle levering!

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld
 
 
 
 

Stel uw vraag aan de specialist

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht