Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice langer duurt, excuses.
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
Installatie PVC AfvoerRegenpijpenDakgotenDrainageWatertechniekTyleenBeregeningAgriElektra

Ppc stankafsluiter voor douchesifon en vloerput

Last van onaangename geuren in de badkamer, of wilt u dit tijdens het aanleggen of renoveren van de badkamer in de toekomst voorkomen? Dat kan met behulp van de stankafsluiter douche van WitWay. Deze stankafsluiter is gemaakt van hoogwaardig PPC materiaal.

0 producten
  • U heeft nog geen producten geselecteerd.

Productkenmerken Ppc stankafsluiter voor douchesifon en vloerput

Kleur
Grijs
Artikelnummer
999372
Materiaal
Ppc

Omschrijving Ppc stankafsluiter voor douchesifon en vloerput

Last van onaangename geuren in de badkamer, of wilt u dit tijdens het aanleggen of renoveren van de badkamer in de toekomst voorkomen? Dat kan met behulp van de stankafsluiter douche van PVC voordeel. Deze stankafsluiter is gemaakt van hoogwaardig PPC materiaal.

Stankafsluiter douche kenmerken

Deze stankafsluiter douche is geschikt voor zowel douchesifon als vloerput. De stankafsluiter douche heeft een binnenafmeting van 100 x 100 mm. De stankafsluiter douch voor vloerput heeft een afmeting van 200 x 200 mm en is tevens voorzien van een vuilopvang, ook wel stankafsluitemmer genoemd.

Stankafsluiter douche kopen

Wanneer u uw stankafsluiter douche vandaag nog bestelt bij PVC voordeel, kunt u profiteren van onze scherpe prijzen en snelle levering. Wij leveren orders namelijk binnen 1-3 werkdagen. Hierdoor kunt u vrijwel direct aan de slag. Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Hier helpen wij u graag verder.

PPC stankafsluiter vandaag besteld, is binnen 1-3 werkdagen in huis!

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld
 
 
 
 

Stel uw vraag aan de specialist

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht