Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland

Tuinslang 10 meter

Of je nu een kleine tuin hebt of gewoon een handige verbindingsoplossing zoekt voor je tuinberegeningssysteem, een tuinslang van 10 meter biedt altijd uitkomst. Bij PVCVoordeel, dé specialist in tuinslangen van 10 meter voor al je tuinbewateringsbehoeften, vind je jouw ideale tuinslang.

Gardena tuinslang van 10 meter voor kwaliteit

Een Gardena tuinslang van 10 meter staat bekend om zijn sterkte en duurzaamheid. De nieuwste trend is de Gardena textielslang. Deze slang is zeer flexibel en niet stug bij geen gebruik, waardoor opbergen gemakkelijk wordt, zelfs in kleine ruimtes. Zodra er water door stroomt, zet deze zich uit tot een volledige tuinslang van 10 meter. Textielslangen knikken niet en raken niet in de knoop, net als de PVC-tuinslang van Gardena. Dankzij het hoogwaardige spiraalweefsel is deze slang zeer robuust en gaat hij jarenlang mee.

Compacte en handige oplossingen

Tuinslangen van 10 meter bieden compacte en handige oplossingen voor tuinbewatering. Of je nu werkt in een kleine tuin, op een balkon of gewoon extra lengte nodig hebt voor specifieke taken, deze korte slangen zijn ideaal. Ze zijn lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren, waardoor je moeiteloos planten kunt besproeien, schoonmaken of andere tuinklussen kunt klaren. Deze tuinslangen zijn ontworpen om knikken en verdraaiingen te minimaliseren, zodat je zonder onderbrekingen kunt werken.

UV-Bestendig en weerbestendig

Alle tuinslangen van Gardena zijn UV-bestendig, waardoor ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en buiten kunnen blijven liggen. Om het opbergen te vergemakkelijken, biedt Gardena oplossingen zoals wandslangenboxen en spiraalslangsets. Deze systemen zorgen voor gemakkelijke opslag en automatische oprolling na gebruik.

Gardena tuinslangen staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Afhankelijk van het type slang biedt Gardena garantie tot wel 30 jaar, zoals bij de Gardena Premium SuperFLEX. Deze slangen zijn drukbestendig tot wel 35 bar en knikken zelden tot nooit. Een aanrader is ook de Gardena HighFLEX, die uitblinkt in flexibiliteit en vormvastheid.

Aansluiting van de tuinslang

Voor het aansluiten van de Gardena tuinslang op een waterkraan, zijn verschillende koppelingen nodig. Een Gardena kraanstuk en slangstuk zijn essentieel, evenals een Gardena waterstop voor gemakkelijk wisselen van aansluitapparaten zonder de watertoevoer te onderbreken.

Kortom, met een tuinslang van 10 meter van Gardena ben je verzekerd van kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Bestel vandaag nog bij PVCVoordeel en maak je tuinbewatering eenvoudig en efficiënt!

Filters