Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering

Tyleenslang 25 mm

Maak kennis met de veelzijdigheid van tyleenslang 25 mm bij PVCVoordeel, dé specialist in hoogwaardige leidingen. Deze specifieke leiding biedt een scala aan mogelijkheden voor diverse toepassingen. Of je nu bezig bent met een irrigatiesysteem, een watervoorziening in de tuin, of een ander project waar waterleidingen cruciaal zijn, de tyleenslang 25 mm is de perfecte keuze voor efficiënte watertransport.

Tyleenslang 25 mm: Ontdek de eigenschappen

De tyleenslang van 25 mm onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid en duurzaamheid. Deze leiding, gemaakt van hoogwaardig PE materiaal, biedt uitstekende eigenschappen voor een betrouwbare watertransport. Met een diameter van 25 mm is deze slang geschikt voor verschillende projecten, zowel binnen als buiten.

Het voordeel van een tyleenslang 25 mm ten opzichte van een leiding van koperen of stalen buizen is dat de leiding flexibel is. Het is daarom ook niet voor niets dat steeds meer mensen kiezen voor een flexibele leiding in plaats van de traditionele koperen of stalen buizen.

De tyleenslang 25 mm is perfect voor het aanleggen van een watervoorziening in de tuin, een kraan in de B&B achter het huis of een kraantje bij de schuur. De leiding kan met deze diameter gebruikt worden voor een langere afstand dan de tyleenslang met een kleinere diameter, zonder dat de waterdruk te laag wordt. Voor langere afstanden adviseren wij om een grotere diameter te gebruiken, zodat ook dan de waterdruk op peil blijft.

Tyleenslang 25 mm als drinkwaterleiding

Wel is het belangrijk om bij een drinkwaterleiding te kiezen voor een tyleenslang 25 mm die is voorzien van het KIWA keurmerk. Daarmee bent u ervan verzekerd dat leiding aan alle in Nederland gestelde eisen voor een drinkwaterleiding voldoet, zowel qua kwaliteit als qua veiligheid. De KIWA gekeurde tyleenslang is herkenbaar aan blauwe strepen op de zijkant van de tyleenslang en het woord "kiwa"staat elke meter op de slang gedrukt. Zo weet u zeker dat u de juiste tyleenslang heeft.

Wist je dat tyleenslangen bekend staan om hun flexibiliteit en bestendigheid tegen chemische stoffen? Hierdoor zijn ze niet alleen geschikt voor het transporteren van drinkwater, maar ook voor irrigatiesystemen in de landbouw. Ontdek de voordelen van een tyleenslang 25 mm en profiteer van duurzame en betrouwbare waterleidingen.

Tyleenslang 25 mm voor jouw waterleidingsysteem

Het gebruik van tyleenslang 25 mm is eenvoudig en veelzijdig. Of je nu een professionele installateur bent of een enthousiaste doe-het-zelver, deze leiding is geschikt voor verschillende toepassingen. Gebruik de tyleenslang voor het aanleggen van een efficiënt irrigatiesysteem, het transporteren van water naar verschillende punten in de tuin, of voor het leggen van leidingen in de bouw.

De flexibiliteit van de tyleenslang maakt het eenvoudig om bochten te maken en de leiding aan te passen aan de specifieke behoeften van je project, zonder gebruik te hoven maken van koppelingen. Enkel bij een krappere bocht, een aftakking of een verlenging worden tyleen koppelingen gebruikt.Ontdek hoe deze leiding het transport van water vereenvoudigt en bijdraagt aan de efficiëntie van jouw waterleidingsysteem.

Een gasleiding met tyleenslang 25 mm

Tyleenslang 25 mm is ook verkrijgbaar als gasleiding. Maar let op: dit is wel een andere tyleenslang dan de tyleenslang die voor een waterleiding wordt gebruikt. De tyleenslang 25 mm voor gas is herkenbaar aan gele strepen op de zijkant van de tyleenslang. Deze slang is gemaakt van HDPE materiaal en is voorzien van het GASTEC keurmerk. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de gasleiding voldoet aan alle in Nederland gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen voor een gasleiding.

Voor het verbinden van de gasleiding worden Hawle koppelingen gebruikt.

Waarom kiezen voor tyleenslang 25 mm bij PVCVoordeel?

Ervaar het gemak van het kopen van tyleenslang 25 mm bij PVCVoordeel en profiteer van onze snelle levering, zodat je snel aan de slag kunt met je project. Ontdek ons groot online assortiment, waar je de perfecte leiding vindt die past bij jouw specifieke behoeften. Daarnaast bieden wij scherpe online prijzen en hebben wij een eigen voorraad, waardoor de tyleenslang direct leverbaar is. Bij PVCVoordeel ontvang je persoonlijk advies en top service, omdat jouw tevredenheid onze hoogste prioriteit is.

Filters