Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
Installatie PVC AfvoerRegenpijpenDakgotenDrainageWatertechniekTyleenBeregeningAgriElektra

Zinken regentonklep

NTZ zinken regentonklep, diameter 100 mm, mof x spie.

● Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis

Selecteer producten

0 producten
  • U heeft nog geen producten geselecteerd.

Productkenmerken Zinken regentonklep

Artikelnummer
1005133
Diameter
100 mm
Materiaal
Zink

Omschrijving Zinken regentonklep

Met een zinken regentonklep vult u eenvoudig de regenton vanuit de regenpijp. De regentonklep heeft een ronde uitloop, waardoor het water uit de regenpijp naar de regeton stroomt. De regentonklep is gemaakt van Nederlands TitaanZink (NTZ) van het bekende bedrijf NedZink, de specialist op het gebied van zinken hemelwaterafvoer. 

Buiten het feit dat de regentonklep heel praktisch is en bijdraagt aan een duurzaam gebruik van het regenwater, is het ook heel decoratief.

Zinken regentonklep regenpijp

U kunt zelf bepalen of de u de zinken regentonklep open of dicht doet. Als de kep open staat, stroomt het regenwater naar de regenton. Wanneer de klep dicht is, wordt het water via de regenpijp verder afgevoerd.

De zinken regentonklep is verkrijgbaar met een diameter van 100 mm en is heel gemakkelijk te installeren. Aan de bovenkant heeft de zinken regentonklep een mof die over de onderzijde van de bovenliggende regenpijp kan worden geschoven. Aan de onderkant heeft de zinken regentonklep een spie uiteinde, welke in de mof van de onderliggende zinken regenpijp past. 

Er ontstaat al een waterdichte verbinding wanneer de onderdelen in elkaar worden geschoven. Solderen is niet nodig! Daardoor is de klus zeer gemakkelijk en zo klaar!

Zinken regentonklep kopen

Koop vandaag nog uw zinken regentonklep en profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering! Bestel vandaag nog en ontvang de bestelling al de volgende werkdag in huis.

PVCVoordeel: Beter en sneller dan zelf naar de winkel!

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld
 
 
 
 

Stel uw vraag aan de specialist

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht