Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Hemelwaterafvoer

Afvoer plat dak

Heeft uw woning een plat dak en wilt u regenwater snel en efficiënt verwerken? dan is het verstandig om een afvoer voor een plat dak te installeren. Bij PVC Voordeel vindt u alle onderdelen om deze belangrijke klus zelf mee uit te kunnen voeren. Plaats de afvoer eenvoudig aan de zijkant van uw dak en sluit deze aan op uw regenpijp. Ook hiervoor kunt u uitstekend bij onze webwinkel terecht. Door een afvoer voor een plat dak aan te schaffen, voorkomt u eenvoudig lekkage.

Afvoer plat dak regenwater

U kunt met een goede afvoer voor een plat dak regenwater eenvoudig afvoeren. Een zogeheten vergaarbak komt hierbij goed van pas. Het water stroomt hier naartoe en wordt vervolgens via een regenpijp weggeleid. U kunt er zelf voor kiezen of u het water wilt afvoeren naar het riool, of op wilt slaan en later wilt gebruiken. Hiervoor heeft u diverse mogelijkheden zoals een regenton of een infiltratiesysteem. Ongeacht waar het water heen gaat, met een goede afvoer voor een plat dak wordt regenwater altijd efficiënt weggeleid!

Afvoer plat dak aansluiten

Bent u een echt doe-het-zelver? Dan kunt u eenvoudig zelf een afvoer voor plat dak aansluiten. De aansluiting en plaatsing hangt af van het gekozen model. Bekijk daarom altijd goed de specificaties. Voor een goede aansluiting dienen alle onderdelen dezelfde diameter te hebben. Alleen dan kunt u uw afvoersysteem gemakkelijk in elkaar schuiven. Heeft u vragen over de afvoer van een plat dak of het aansluiten ervan? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen u graag.

Afvoer plat dak kopen

Bij PVC Voordeel kunt u voor een aantrekkelijke prijs een betrouwbare afvoer voor een plat dak kopen. In onze webshop vindt u bovendien vele andere manieren om uw regenwater te verwerken. Zo kunt u een infiltratiesysteem in uw bodem verwerken om de vruchtbaarheid en structuur hiervan te behouden. Ook drainagebuizen voor grote stukken grond zijn bij ons volop verkrijgbaar. Wilt u een duurzame afvoer voor een plat dak kopen of een ander afvoersysteem? Dan moet u zeker bij PVC Voordeel zijn!