Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
Installatie PVC AfvoerRegenpijpenDakgotenDrainageWatertechniekTyleenBeregeningAgriElektraBlog

Zinken regenpijp

NTZ zinken regenpijp, diameter 80 mm en 100 mm, lengte 3 m.

● Levertijd 1 á 2 werkdagen

Productomschrijving Kenmerken Beoordelingen

Selecteer producten

NTZ ZINKEN HWA BUIS, 80 MM, 3 METER

42,85 35,41 excl. btw

NTZ ZINKEN HWA BUIS, 100 MM, 3 METER

52,72 43,57 excl. btw
0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Omschrijving Zinken regenpijp

Met een zinken regenpijp maakt u van uw woning een echte eyecatcher! Een zinken regenpijp geeft uw woning een luxe fraaie uitstraling. De zinken regenpijp is zowel bij de traditionele als de moderne architectuur een mooie toevoeging. 
De zinken regenpijp is van Nederlands Titaanzink (NTZ) van het gerenommeerde merk NedZink. Alle producten van NedZink voor de hemelwaterafvoer zijn KOMO gekeurd. Waardoor u ervan verzekerd bent dat de zinken regenpijp aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet. 

Het monteren van een zinken regenpijp is een eenvoudige klus die goed uit te voeren is door een doe-het-zelf-er. Er is geen verschil of u een regenpijp van zink of van een ander materiaal plaatst, het werkt hetzelfde. Wilt u meer lezen over het plaatsen van een regenpijp en stap voor stap lezen hoe u dit kunt doen? Kijk dan op onze adviespagina regenpijp plaatsen voor handige tips.

Heeft u een dakgoot van een ander materiaal dan zink en wilt u wel graag een zinken regenpijp? Dat kan prima. De zinken regenpijp kan gewoon worden aangesloten op de uitloop van uw dakgoot. 

Zinken regenpijp 80 mm

De zinken regenpijp is verkrijgbaar in een lengte van 3 meter en heeft de volgende diameters:

  • 80 mm
  • 100 mm

Aan de bovenzijde heeft de zinken regenpijp een mof aansluiting. Hierdoor kunt u de bovenzijde van de regenpijp over de onderzijde van een andere zinken regenpijp of een zinken HWA hulpstuk met een spie uiteinde schuiven.
Aan de onderkant heeft de zinken regenpijp een spie uiteinde. Dit uiteinde past in de bovenkant van een zinken regenpijp of een zinken HWA hulpstuk met een spie uiteinde. 

Als u de zinken onderdelen van de hemelwaterafvoer in elkaar steekt onstaat een waterdichte verbinding. U hoeft het niet te solderen. De klus is daarom ook heel gemakkelijk en snel te doen.

Zinken regenpijp kopen

Koop vandaag nog uw zinken regenpijp bij PVCVoordeel voor een scherpe prijs. Wij bezorgen de zinken regenpijpj gewoon bij u thuis. Dat is wel zo makkelijk met een lengte van 3 meter. Dus geen gedoe met meten of het in de auto past, een aanhanger regelen, ed. 

PVCVoordeel: Beter en sneller dan zelf naar de winkel!

Productkenmerken Zinken regenpijp

Lengte 3 meter
Wanddikte 0,65 mm
Kleur Zink
Uitvoering Mof x spie
Fabrikant Nedzink NTZ
Type Buis
Artikelnummer 1005116
Diameter 80 & 100 mm
Materiaal Zink

Vraag en antwoord

Stel als eerste een vraag over dit product.

We hebben uw vraag ontvangen en zullen deze spoedig verwerken.
Het is niet gelukt om de vraag te versturen.
* verplicht

Beoordelingen

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een beoordeling

Direct hulp of advies

Wanneer u vragen heeft over dit product en de toepassing ervan of als u problemen heeft met bestellen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

0850 020 030

klantenservice@witway.nl

Vandaag gesloten

Bekijk ook