Bladscheider 110

Om vuil (bladeren, ed) te scheiden van regenwater, diameter 110mm, grijs

● Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis

Selecteer producten

PVC HWA BLADSCHEIDER GRIJS 110mm

35,25 29,13 excl. btw
0 producten
  • U heeft nog geen producten geselecteerd.

Productkenmerken Bladscheider 110

Artikelnummer
225

Omschrijving Bladscheider 110

Wilt u voorkomen dat er bladeren en ander vuil in de riolering of het infiltratiesysteem van uw hemelwaterafvoer komen? Dat kan met de bladscheider 110. De bladvanger 110 zorgt ervoor dat bladeren en ander vuil naar buiten gaan via de opening in de bladscheider en dat het regenwater via de PVC afvoerbuis wordt afgevoerd naar de riolering of het infiltratiesysteem. Hierdoor worden verstoppingen voorkomen. Bij een infiltratiesysteem is een bladscheider nodig om te voorkomen dat er grof vuil in het infiltratiesysteem komt. Door het gebruik van de bladscheider 110 is niet nodig om in de dakgoot een bladvanger of boldraadrooster te plaatsen.

Vanwege het onderhoud, als het rooster bijvoorbeeld verstopt zit, raden wij u aan om de bladvanger net boven het maaiveld te monteren.

Wij adviseren u om de opening van de bladscheider 110 van de muur af te plaatsen om het spetteren van het regenwater tegen de muur te voorkomen. Als u een tegel of steen onder de opening van de bladscheider 110 legt, kunt u het vuil gemakkelijk verwijderen.

Bladscheider 110 regenpijp

De bladscheider 110 mm wordt gebruikt in een standleiding. De bladscheider 110 heeft een diameter van 110 mm en heeft een open voorzijde. De bladscheider 110 is verkrijgbaar in de kleur grijs en wit.

De bladafscheider 110 voor uw regenpijp heeft aan de bovenzijde een aansluiting met een mof 110 mm. Hierin past een buis met een diameter van 110 mm. Als u een regenpijp met een doorsnede van 100 mm wilt aansluiten, kunt u er een verloopstuk 110 x 100 mm tussen plaatsen. Aan de onderkant heeft de bladscheider 110 een spie eind welke in een hulpstuk 110 mm past.

Bladscheider 110 online

Koop vandaag nog uw bladscheider 110 online en profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering. Hierdoor kunt u snel aan de slag met uw klus. 

PVCVoordeel: Beter en sneller dan zelf naar de winkel!

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld
 
 
 
 

Stel uw vraag aan de specialist

Goede avond,

Bedankt voor uw bericht.

Helaas kunnen we deze bladscheider niet in wit leveren 110mm. In die maat bestaat hij helaas niet.

Alleen in grijs leverbaar. We hebben ook geen alternatief in wit 110mm.

Met vr. groeten,

Team PVC Voordeel

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht