Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering

Dompelpomp zwembad

Bij PVCVoordeel begrijpen we dat het onderhouden van een zwembad essentieel is voor een plezierige en veilige zwemervaring. Onze collectie dompelpompen voor zwembaden biedt de perfecte oplossing voor het snel en efficiënt leegpompen van je zwembad. Met een ruime keuze aan hoogwaardige dompelpompen, ben je bij PVCVoordeel aan het juiste adres voor al je zwembadonderhoudsbehoeften.

De werking van een zwembad dompelpomp

Een zwembad dompelpomp wordt in het zwembad onder water gedompeld. Hierdoor komt de inlaatopening met een filter onder water. De elektrische motor met een roterende waaier zorgt dat de waaier gaat draaien waardoor het water wordt verplaatst naar de uitlaatopening. Via de uitlaat van de dompelpomp wordt het water met een slang afgevoerd naar de gewenste plek. De dompelpomp blijt dit doen totdat het zwembad leeg is en de ingebouwde vlotter de dompelpomp uitschakelt of wanneer de dompelpomp handmatig wordt uitgeschakeld.

Een zwembad dompelpomp voor onderhoud van je zwembad

Een dompelpomp is een onmisbaar hulpmiddel voor zwembadeigenaren die hun zwembad volledig willen leegpompen voor onderhoud, reiniging of winteropslag. Onze dompelpompen zijn speciaal ontworpen om deze taak snel, efficiënt en moeiteloos uit te voeren. Met een eenvoudige installatie en gebruiksgemak zijn onze dompelpompen de ideale keuze voor zwembadonderhoud.

Een zwembad dompelpomp voor het verwarmen zwemwater

Een dompelpomp kan je ook helpen bij het verwarmen van het zwembadwater in het zwembad. Hierdoor kan je het zwemseizoen al eerder in het jaar beginnen en langer doorgaan, ook als de buitentemperatuur al lager is.

Lees hier alles over in onze blog "Zwembad verwarmen met tyleenslang".

Welke dompelpomp is geschikt voor jouw zwembad

Bij het kiezen van een dompelpomp voor je zwembad zijn er verschillende belangrijke kenmerken waar je op moet letten:

Het is belangrijk om een dompelpomp te kiezen die geschikt is voor de grootte van je zwembad, zodat deze effectief kan omgaan met de hoeveelheid water die moet worden gereinigd. De capaciteit van de dompelpomp bepaalt hoeveel water deze per uur kan verwerken. Het is essentieel om een pomp te kiezen met voldoende capaciteit om je zwembad efficiënt te kunnen reinigen.

Een krachtige motor zorgt ervoor dat de dompelpomp effectief kan omgaan met zwaardere taken, zoals het verwijderen van eventueel vuil en bladeren uit het zwembad. Dus is het zwemwater vervuild, dan heb je een sterkere pomp nodig dan bij het leegpompen van een zwembad met helder water.

Kies voor een dompelpomp die is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal of kunststof, die bestand zijn tegen de chemicaliën en het water van het zwembad en die langdurige prestaties garanderen. Het zwembadwater wordt vaak goed gehouden met behulp van chloor en producten die de PH-waarde op peil houden. Daardoor is het belangrijk dat de pomp tegen de chemicaliën bestand is.

Sommige dompelpompen zijn uitgerust met een ingebouwde sensor die de pomp automatisch uitschakelt wanneer het waterniveau te laag wordt, waardoor schade aan de pomp wordt voorkomen. Andere pompen moeten handmatig worden ingeschakeld en uitgeschakeld.

Zwembad dompelpomp koop je bij PVCVoordeel

Met PVCVoordeel's uitgebreide collectie dompelpompen voor zwembaden ben je verzekerd van een dompelpomp die de klus makkelijk kan klaren. Onze producten zijn niet alleen duurzaam en efficiënt, maar worden geleverd met een uitgebreide handleiding, zodat het leegpompen van het zwembad een fluitje van een cent is.
Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste dompelpomp? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag en geven je alle informatie die je nodig hebt om de beste keuze te kunnen maken. Bekijk ons assortiment vandaag nog en kies de perfecte dompelpomp voor jouw zwembadbehoeften!

PVCVoordeel: Beter en sneller dan zelf naar de winkel!

Filters