Drainagebuis PP450 80 mm rol 50 meter

Merk:
Drain buis
Levertijd:
Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis

103,00 85,12 excl. btw

Productkenmerken Drainagebuis PP450 80 mm rol 50 meter

Lengte
Per meter, per rol van 25 meter, per rol van 50 meter Toon meer afmetingen & specificaties
Keurmerk
KOMO
Toepassing
Afvoer overtollig hemelwater uit bijv. tuin, rijbak, bouwgrond, landbouwgrond
Weerbestendig
 
Geschikt voor
Vrijwel alle voorkomende grond soorten muv grond met veel ijzer (roest)
Rollengte
25 meter & 50 meter
Verkrijgbaar per meter
Ja, alleen diameters 60 mm, 80 mm & 100 mm
Bijzonderheden
Verrot niet! Lange levenduur van +/- 50 jaar.
Fabrikant
Drain buis
Artikelnummer
1593
Geleverd incl.
Klikmof (volle rollen) voor bevestiging volgende rol
Materiaal
Zwarte pe buis met kunststof PP450 omhulling

Omschrijving Drainagebuis PP450 80 mm rol 50 meter

Wilt u een drainagesysteem dat voor een langere tijd goed blijft? Kies dan voor drainage PP450 uit ons assortiment. Het voordeel van drainage PP450 is dat de omhulling gemaakt is van polypropeen, dat in tegenstelling tot een omhulling van kokos niet verteerd. 

Wilt u meer lezen over de verschillende soorten drainagebuis omhulling? Bekijk dan onze adviespagina "drainage omhulling" voor een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en de verschillen.

Drainagebuis PP450 80 mm rol 50 meter tuin

De drainagebuis PP450 80 mm rol 50 meter wordt geleverd op een rol van 50 meter. U kunt meerdere lengtes drainagebuis aan elkaar bevestigen met behulp van drainage hulpstukken. Dit gaat heel eenvoudig door middel van een kliksysteem.

Wilt u de drainagebuis inkorten? Dit is een zeer eenvoudige klus, die u gemakkelijk zelf kunt uitvoeren. Om te voorkomen dat de omhulling losraakt van de drainagebuis, adviseren wij om de drainagebuis rond het zaagvlak te omwikkelen met drainagetape. Daarna kunt u de draiangebuis met een handzaag doorzagen. Ook als u de drainagebuis op maat heeft gezaagd werkt het kliksysteem nog steeds. Wilt u meer lezen over het op maat zagen van een drainagebuis? Lees dan onze adviespagina "drainage op maat maken".

De drainagebuis PP450 80 mm rol 50 meter heeft een diameter van 80 mm en is geschikt voor drainage in de tuin, de paardenbak of uw landbouwgrond. Wij adviseren u om de onderlinge afstand tussen twee drainagebuizen niet meer dan 3 meter te laten bedragen. U graaft de drainage in op een diepte van 60 cm. Om een optimale werking van de drainage te garanderen, kunt u eerst bovenop de drainagebuis een laag grof grind of drainagezand storten. 

Verder leggen wij u graag uit hoe u een drainagesysteem stap voor stap kunt aanleggen in onze adviespagina "drainage aanleggen"

Drainagebuis PP450 80 mm rol 50 meter kopen

Drainagebuis PP450 80 mm rol 50 meter kunt u scherp geprijsd bij ons afnemen. Dit product is geschikt voor bijna alle drainage uitdagingen. Door een eenvoudig kliksysteem zijn de onderdelen gemakkelijk te koppelen. Ook voor andere drainagebuizen en drainage hulpstukken bent u bij ons aan het juiste adres. Koop vandaag nog uw drainage bij PVCVoordeel en profiteer van onze professionele service. 

PVCVoordeel: Beter en sneller dan zelf naar de winkel!

Toon meer afmetingen & specificaties

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld
 
 
 
 

Stel uw vraag aan de specialist

Dag Frans,

De diameter bij de drainagebuizen is die van de buitenmaat van de geribbelde slang. Het omhulsel zoals de pp450 of de kokos is ongeveer een halve cm dik. Dus de totale buitenmaat bij de 80mm is dan zo'n 9 cm.

Met vr. groeten,

Team PVC Voordeel 

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht