Magneetklep water

 

Magneetklep water

Hebt u een beregeningsautomaat en wilt u het geheel van sproeiers en computers optimaal laten functioneren? Dan bieden magneetkleppen uitkomst. Wanneer u niet alle sproeiers tegelijk van voldoende water en druk kunt voorzien, is het gebruik van een beregeningsautomaat in samenwerking met magneetkleppen de juiste oplossing.

Magneetklep water functie

Een magneetklep zorgt ervoor dat het geheel van sproeiers en computers goed functioneert. Voor elke groep hebt u een magneetklep nodig. De magneetkleppen worden aangestuurd door de computer zodat de bergening op het gewenste moment wordt gestart en wordt beëindigd.

Magneetklep water kopen

Bij PVC Voordeel koopt u voordelig online magneetkleppen van het gerenommeerde merk Rain Bird. Deze kleppen zijn speciaal  ontworpen voor installaties in tuinen en kleinere parken. Bekijk snel de verschillende producten en koop voordelig online de magneetkleppen van Rain Bird bij PVC Voordeel.

Mocht u nog vragen hebben over het type klep of hebt u andere vragen? Neemt u dan contact op met de klantenservice van PVC Voordeel.

Koop voordelige online magneetkleppen bij webwinkel PVC Voordeel.