Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering

Meerlagenbuis 16 mm

Duik in de wereld van efficiënte watertransportoplossingen met de meerlagenbuis 16 mm van PVCVoordeel. Deze veelzijdige flexibele kunststof waterleiding biedt mogelijkheden voor diverse toepassingen, waarbij een betrouwbare waterleiding van essentieel belang is. Ontdek de eigenschappen en voordelen van de meerlagenbuis 16 mm en maak jouw projecten een stuk eenvoudiger.

Meerlagenbuis 16 mm: Eigenschappen in de spotlight

Van oudsher werd een waterleiding in huis aangelegd met koperen en stalen buizen. Het nadeel van deze waterleidingen is dat de buizen niet flexibel zijn en dat de koppelingen die niet gelast zijn altijd bereikbaar moeten zijn voor het geval er lekkage optreedt.

Tegenwoordig worden voor waterleidingen in huis bijna altijd gebruik gemaakt van een flexibele kunststof waterleiding, ook wel een meerlagenbuis genoemd.

De meerlagenbuis van 16 mm is ontworpen met het oog op efficiëntie en duurzaamheid. Gemaakt van hoogwaardig kunststof, combineert deze leiding flexibiliteit met stevigheid. De meerlagenbuis bestaat uit meerdere lagen. De buitenste en de binnenste laag bestaat uit een kunststof materiaal. De middelste laag is van aluminium. Deze lagen samen zorgen voor een sterke, maar wel flexibele leiding. Bovendien heeft de meerlagenbuis als voordeel dat je deze leiding eenvoudig zelf kan aanleggen!

Onze meerlagenbuizen voor de waterleiding beschkken allemaal over het KIWA keurmerk. Zo weet je zeker dat de meerlagenbuis geschikt is voor drinkwater. Bovendien is de meerlagenbuis bestand tegen corrosie en biedt het uitstekende prestaties in uiteenlopende omgevingen.

De meerlagenbuis is in meerdere diameters verkrijgbaar. De meerlagenbuis 16 mm is de kleinste diameter in ons assortiment. Voor het behoud van een goede waterdruk adviseren wij voor de hoofd waterleiding een grotere diameter te kiezen. De meerlagenbuis 16 mm wordt vaak als aftakking naar bijvoorbeeld een kraan gebruikt.

Wist je dat meerlagenbuizen bekend staan om hun veelzijdigheid en geschiktheid voor zowel warm als koud water? Deze buizen zijn ideaal voor zowel huishoudelijke toepassingen als professionele projecten, waardoor ze een slimme keuze zijn voor verschillende situaties.

Meerlagenbuis 16 mm voor zowel binnen als buiten

De meerlagenbuis 16 mm is geschikt voor verschillende toepassingen, zowel binnen als buiten. Of je nu bezig bent met het aanleggen van een waterleidingsysteem in huis, het installeren van vloerverwarming, of plaatsen van een buitenunit van de warmtepomp in de tuin, deze buis biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt. Dankzij de flexibiliteit en duurzaamheid van de meerlagenbuis, is het eenvoudig om bochten te maken en de buis aan te passen aan de specifieke behoeften van je project.

Daarnaast heeft PVCVoordeel ook meerlagenbuizen met een mantel in haar assortiment. Deze mantelbuis beschermt de meerlagenbuis tegen beschadigingen van buitenaf, maar vangt ook het uitzetten en krimpen van de meerlagenbuis op als deze in een wand is verwerkt waar stuckwek overheen komt.

Ontdek hoe meerlagenbuizen bijdragen aan een betrouwbare watertransportinfrastructuur en maak gebruik van de veelzijdigheid die deze kunststof leidingen te bieden hebben.

Waarom kiezen voor meerlagenbuis 16 mm bij PVCVoordeel?

Maak het kopen van meerlagenbuis 16 mm bij PVCVoordeel extra voordelig met snelle levering, waardoor je snel aan de slag kunt met je project. Ontdek ons groot online assortiment, waar je de perfecte meerlagenbuis vindt die past bij jouw specifieke behoeften. Daarnaast bieden wij scherpe online prijzen en hebben wij een eigen voorraad, waardoor de buis direct leverbaar is. Bij PVCVoordeel ontvang je persoonlijk advies en top service, omdat jouw tevredenheid onze hoogste prioriteit is.

Filters