Klikmof 80 mm

Levertijd:
Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis

2,79 2,31 excl. btw

Productkenmerken Klikmof 80 mm

Kleur
Zwart
Keurmerk
KOMO
Aansluiting
Klikverbinding
Geschikt voor
Geribbelde drainagebuizen (pvc en pe)
Artikelnummer
3515
Materiaal
PP

Omschrijving Klikmof 80 mm

Heeft u drainagebuizen gekocht met een diameter van 80 mm? Dan kunt u deze aan elkaar verbinden met een drainage klikmof van 80 mm. Meer informatie over de systemen vindt u op de blog van onze subsite WitWay over drainagesystemen.

Drainage klikmof 80 mm PP

U profiteert van een hoge kwaliteit, omdat de drainage klikmof van 80 mm van PP is gemaakt. Polypropyleen (PP) is zeer duurzaam materiaal dat bestand is tegen chemische oplosmiddelen, basen, zuren en bacteriegroei. Al onze drainage hulpstukken - waaronder de drainage klikmof van 80 mm - zijn voorzien van het KOMO keurmerk, zodat u zeker weet dat ze voldoen aan de wettelijke eisen en normen op het gebied van regenwaterafvoer.

U heeft geen gereedschap nodig bij het bevestigen van de klikmof. Deze is voorzien van een handig kliksysteem, waardoor u de drainagebuizen eenvoudig kunt bevestigen. Wilt u meer weten over het creëren van een compleet drainagesysteem? Bekijk dan eens de blog op onze subsite WitWay over drainage aanleggen.

Drainage klikmof 80 mm online

U profiteert van een uitstekende service als u de drainage klikmof van 80 mm online bestelt bij PVC Voordeel. Bekijk onze scherpe prijzen online!

PVC Voordeel: Beter en sneller dan zelf naar de winkel

Toon meer afmetingen & specificaties

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld
 
 
 
 

Stel uw vraag aan de specialist

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht