Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Afsluitkap

Afsluitkappen voor de riolering zijn essentiële onderdelen van elk rioleringssysteem. Deze kappen, ook bekend als combikappen, eindstukken of eindkappen, spelen een cruciale rol bij het afsluiten van rioleringsbuizen, het voorkomen dat afvalwater weglekt en het voorkomen van verstoppingen en lekkages. Bij PVCVoordeel bieden we een uitgebreid assortiment afsluitkappen van hoogwaardige kwaliteit, zodat je jouw rioleringssysteem efficiënt kunt beheren en onderhouden.

Waarom afsluitkappen voor de riolering?

Afsluitkappen zijn ontworpen om de uiteinden van rioleringsbuizen af te sluiten en te beschermen tegen vuil, puin en ongedierte. Ze voorkomen dat vuil en afval de riolering binnendringen, wat verstoppingen kan veroorzaken en de efficiëntie van het rioleringssysteem kan verminderen. Bovendien helpen afsluitkappen bij het voorkomen van geuroverlast, het lekken van afvalwater en bieden ze extra veiligheid door te voorkomen dat kinderen of (huis)dieren in de riolering terechtkomen.

Verschillende soorten afsluitkappen

Bij PVCVoordeel vind je een breed scala aan afsluitkappen voor de riolering, waaronder combikappen, eindstukken en eindkappen. De combikap is tweezijdig bruikbaar en wordt in het algemeen gebruikt voor een tijdelijke afdichting van de riolering tijdens bouwwerkzaamheden. De combi-kap past over het spie-eind van een buis en in een mof-eind of hulpstuk.

Een afsluitkap is specifiek ontworpen voor het afsluiten van de uiteinden van rioleringsbuizen. Ze zorgen voor een waterdichte afsluiting en voorkomen dat vuil en puin de riolering binnendringen. Deze kappen zijn verkrijgbaar in diverse materialen.

Een eindstuk met schroefdeksel is een veelzijdige afsluitkap, die zowel als afsluiting voor rioleringsbuizen als inspectiepunt kunnen worden gebruikt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen, zodat je altijd de juiste kap voor jouw specifieke behoeften kunt vinden.

Afsluitkappen met lijmverbinding

Onze afsluitkappen voor de riolering zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en betrouwbaarheid garanderen. Ze zijn bestand tegen corrosie, slijtage en weersinvloeden, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Bovendien zijn onze afsluitkappen eenvoudig te installeren en te onderhouden, wat tijd en moeite bespaart bij het beheren van je rioleringssysteem.

De PVC afsluitkap en de eindstukken met schroefdeksel zijn voorzien van een lijmverbinding. Het eindstuk of de binnenrand van de PVC afsluitkap wordt ingesmeerd met PVC lijm. De afsluitkap op het eindstuk kunnen daarna met de PVC buis worden verbonden. De PVC lijm wordt snel hard, waarmee een waterdichte vaste verbinding ontstaat.
Bij het eindstuk met schroefdeksel kan het schroefdeksel vervolgens wanneer gewenst eraf worden gedraaid om de afvoerbuis te inspecteren.

Afsluitkappen voor binnen en buiten

Afsluitkappen voor de riolering worden veel gebruikt in verschillende omgevingen, waaronder woningen, commerciële gebouwen, industriële faciliteiten en openbare ruimtes. Ze zijn ideaal voor gebruik in rioleringsbuizen voor afvalwater, regenwaterafvoer, drainage en meer. Of je nu een afsluitkap nodig hebt voor een nieuwe installatie of voor het vervangen van een bestaande kap, bij PVCVoordeel vind je altijd de juiste oplossing.

Afsluitkappen koop je bij PVCVoordeel

Afsluitkappen voor de riolering zijn onmisbare onderdelen van elk rioleringssysteem. Ze bieden bescherming tegen verstoppingen, lekkages en geuroverlast, en zorgen voor een veilige en efficiënte werking van het rioleringssysteem. Bij PVCVoordeel vind je een ruim assortiment afsluitkappen van topkwaliteit, geschikt voor diverse toepassingen en omgevingen. Investeer vandaag nog in hoogwaardige afsluitkappen voor een betrouwbaar en goed functionerend rioleringssysteem. Heb je nog een vraag? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij helpen je graag.

PVCVoordel: Beter en sneller dan zelf naar de winkel!

Filters