Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering

Regengoot

Om lekkage te voorkomen, is het belangrijk dat hemelwater goed kan wegstromen. Een hoogwaardige regengoot helpt u hierbij. U bestelt deze eenvoudig bij PVC Voordeel. In onze webshop heeft u een ruime keuze uit regengoten en andere onderdelen voor de hemelwaterafvoer. Zo vindt u bij ons onder andere een regenpijp en diverse hulpstukken. Bekijk direct onze uitgebreide collectie afvoermateriaal online en vind een passende regengoot voor uw woning!

Regengoot PVC

Wij begrijpen dat u zo lang mogelijk profijt wilt hebben van uw hemelwaterafvoer. Met een regengoot van PVC kiest u voor pure kwaliteit. Het sterke materiaal zorgt ervoor dat de goot ook in extreme weersomstandigheden zoals hitte en vrieskou goed blijft functioneren. In ons uitgebreide aanbod vindt u diverse soorten dakgoten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een mast- of bakgoot. Onze producten zijn leverbaar in vele kleuren. Van blauw en rood tot zwart en wit, het is allemaal mogelijk. In ons ruime assortiment vindt u altijd een regengoot van PVC die volledig voldoet aan uw wensen.

Regengoot aanleggen

Wilt u zelf een regengoot aanleggen? Dit is geen probleem. Voor de montage van de goot en andere onderdelen hoeft u geen professional in te huren. Een goot van PVC zaagt u met een ijzerzaag eenvoudig op maat. Door middel van ophangbeugels is de goot aan uw woning of schuur te bevestigen. Let bij het bestellen van uw goot op de juiste afmetingen.

Het is belangrijk dat u een regengoot gaat aanleggen die voldoende capaciteit heeft om het water van uw dak op te vangen en te verwerken. Daarnaast dient de uitloop van de goot gelijk te zijn aan de regenpijpen. Om u te helpen de juiste goot te vinden, hebben we de verschillende afmetingen en bijbehorende dakoppervlakken voor u op een rij gezet.

Afmetingen voor een mastgoot:

 • Dakoppervlakte tot 35 m2: een mastgoot met een diameter van 4 inch
 • Dakoppervlakte tot 100 m2: een mastgoot met een diameter van 6 inch
 • Dakoppervlakte tot 115 m2: een mastgoot met een diameter van 125 mm
 • Dakoppervlakte tot 185 m2: een mastgoot met een diameter van 150 mm
 • Dakoppervlakte tot 280 m2: een mastgoot met een diameter van 180 mm

Afmetingen voor een bakgoot:

 • Dakoppervlakte tot 20 m2: mini bakgoot
 • Dakoppervlakte tot 80 m2: een bakgoot met een diameter van 140 mm
 • Dakoppervlakte tot 160 m2: een bakgoot met een diameter van 180 mm
 • Dakoppervlakte tot 245 m2: een bakgoot met een diameter van 225 mm

Afmetingen voor een regenpijp:

 • Buis met doorsnede van 70 mm: verwerkt regen van 40 m2 dakoppervlak
 • Buis met doorsnede van 80 mm: verwerkt regen van 50 m2 dakoppervlak
 • Buis met doorsnede van 100 mm: verwerkt regen van 100 m2 dakoppervlak

Regengoot zink

Naast diverse dakgoten van PVC, vindt u bij ons ook een regengoot van zink. Dit sterke materiaal heeft een stijlvolle, tijdloze uitstraling en past daardoor perfect bij iedere woning. Als u uw nieuwe goot gaat plaatsen, kunt u bovendien direct een infiltratiesysteem aanleggen. Een zinkput of infiltratiekrat vangt hemelwater ondergronds op en bewaart dit als de grond verzadigd is. In drogere periodes wordt het water gedoseerd afgegeven aan de grond. Doordat het water wordt opgevangen, ontlast u het riool.

Daarnaast zorgt een infiltratiesysteem voor een betere balans van de vochtigheidsgraad in uw tuin. Dit zullen uw tuinplanten ongetwijfeld waarderen. Heeft u vragen over onze producten zoals een regengoot van zink of een infiltratiesysteem? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Onze ervaren medewerkers helpen u graag.

Regengoot kopen

U kunt eenvoudig online een regengoot kopen bij PVC Voordeel. In onze webshop vindt u alle onderdelen om een hoogwaardige hemelwaterafvoer aan te leggen. Naast goten hebben wij diverse regenpijpen en hulpstukken voor u, zoals beugels, bochten en T-stukken. Door ons grote aanbod kunt eenvoudig zelf uw complete hemelwaterafvoer samenstellen en de ideale regengoot kopen. Bestel direct en profiteer van onze scherpe prijzen en een snelle levering!

Filters