Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Overdrukventiel

Bent u op zoek naar een overdrukventiel? Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten overdrukventielen van hoogwaardige kwaliteit. Met een overdrukventiel wordt drukverschil tussen ingang en uitgang gemeten. Op deze manier wordt een teveel aan druk vermeden en worden systemen beschermd. Onze overdrukventielen zijn van hoge kwaliteit en door ze goed te bevestigen weet u zeker dat u er voor een lange termijn van kunt profiteren.

Soorten overdrukventiel

Bij PVC Voordeel vindt u verschillende soorten overdrukventielen. Zo hebben wij koperen overdrukventielen, Itap drukreduceerventielen en meer! De ventielen zijn voor diverse toepassingen inzetbaar. Er zijn ventielen bedoeld om drukwater tegen te houden en er zijn ventielen die een maximum temperatuur opmeten. Daarom bestelt u bij ons altijd de soorten overdrukventiel waarnaar u op zoek bent!

Overdrukventiel kopen

Bent u van plan een overdrukventiel te kopen? Wij hebben diverse soorten overdrukventielen in onze voorraad van hoge kwaliteit. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor andere pompaccessoires, zoals drukmeters, waterfilters, vlotters en nog veel meer! Heeft u nog vragen voordat u een overdrukventiel gaat kopen? Dan kunt u altijd bij ons terecht voor deskundig advies. Onze specialisten denken graag met u mee en geven u advies op maat!

Veelgestelde vragen

Wat doet een overdrukventiel?

Het zorgt ervoor dat de druk in een installatie niet te hoog kan worden. Op het moment dat de druk te hoog begint te worden, activeert het ventiel zich waardoor overtollige druk losgelaten wordt. U stelt zelf in wat de maximum druk is, zodat het ventiel weet wanneer hij de druk moet loslaten.

Waar zit een overdrukventiel?

Het overdrukventiel bevindt zich over het algemeen in leidingsystemen. Voor het plaatsen en fabriceren van drukapparatuur zijn strenge Europese reglementen, omdat het slecht kan aflopen wanneer deze niet juist geplaatst worden. Bij ons vindt u enkel overdrukventielen van hoge kwaliteit.

Wat is overdruk water?

Wanneer er op een leidingsysteem te veel waterdruk ontstaat, spreekt u van overdruk water. Met een overdrukventiel wordt het overbodige water rustig afgevoerd naar de riolering, zodat dit geen problemen kan veroorzaken.

Waarom overdrukventiel kopen bij PVC Voordeel?

Wij hebben overdrukventielen van hoogwaardige kwaliteit en ze voldoen aan alle Europese richtlijnen. Zo weet u zeker dat u veilig te werk kunt gaan. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen voor deskundig advies van onze professionals.

Filters