Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn

Vlotter

Ontdek bij PVCVoordeel ons uitgebreide assortiment aan vlotters en accessoires voor diverse toepassingen. Vlotters zijn essentiële componenten in systemen waarin nauwkeurige controle en regeling van vloeistofniveaus nodig is. Of het nu gaat om het voorkomen van overstromingen in kelders, het reguleren van het waterniveau in tanks, of het activeren van pompen bij veranderende waterstanden, vlotters bieden een betrouwbare oplossing.

Een vlotter regelt het vloeistofniveau

Maar wat is nu precies een vlotter? Een vlotter is een mechanisme dat drijft op het oppervlak van een vloeistof en wordt gebruikt om het vloeistofniveau te detecteren en te regelen. Wanneer het vloeistofniveau stijgt of daalt, beweegt de vlotter mee en activeert zo een schakelaar of klepmechanisme, waardoor het systeem automatisch wordt geactiveerd of gedeactiveerd.

Hoe werkt een vlotter precies? Wanneer het vloeistofniveau stijgt, stijgt de vlotter mee doordat deze drijft op het oppervlak van de vloeistof. Dit activeert vervolgens een schakelaar of klepmechanisme dat is gekoppeld aan de vlotter. Op deze manier kan het systeem automatisch worden geactiveerd of gedeactiveerd, afhankelijk van het vloeistofniveau.

Wanneer gebruik je een vlotter?

Wanneer is een vlotter nodig? Vlotters zijn essentieel in situaties waarin het noodzakelijk is om het niveau van vloeistoffen te controleren en te reguleren. Bijvoorbeeld bij het voorkomen van overstromingen in kelders door het activeren van een dompelpomp wanneer het waterpeil stijgt, of bij het reguleren van het waterniveau in een watertank om te zorgen voor een constante watertoevoer.

Kortom, vlotters zijn onmisbare componenten in diverse systemen waarin nauwkeurige controle van vloeistofniveaus nodig is. Bij PVCVoordeel vind je een breed assortiment aan hoogwaardige vlotters en pomp accessoires voor verschillende toepassingen.

Een vlotter koop je bij PVCVoordeel

Ontdek nu ons assortiment vlotters en pompaccessoires en optimaliseer jouw vloeistofbeheersingssysteem vandaag nog! Met hoogwaardige producten en snelle levering staan we klaar om jouw project tot een succes te maken.

Ons assortiment vlotters omvat verschillende soorten, maten en materialen, zodat je altijd de juiste vlotter vindt voor jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar vlotters voor dompelpompen, niveauregelingssystemen, watertanks, of andere toepassingen, bij PVCVoordeel ben je aan het juiste adres. Naast vlotters kan je bij PVCVoordeel natuurlijk ook terecht voor alle andere producten op het gebied van pompen en pomp toebehoren.
Heb je nog een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij geven je graag advies.

Filters