Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Watertechniek

Koop hier voordelig online waterslangen, luchtslangen, tuinslangen en koppelingen voor diverse toepassingen. PVC voordeel beschikt over een groot aantal slangen en koppelingen. Deze zijn zeer eenvoudig en voordelig te bestellen via deze webwinkel.

De tuinslangen zijn zowel voor hobbymatig als voor professioneel gebruik. Behalve tuinslangen koopt u hier tevens GEKA koppelingen, messing slagverbinders, storz-koppelingen, messing insteekkoppelingen, kunststof insteekkoppelingen, handsproeiers, haspels en slangenhaspelwagens en slangklemmen.

Ook voor een compleet beregeningssysteem bent u bij ons op het juiste adres. Wij verkopen alles op het gebied van automatische beregening zoals sproeiers, beregeningscomputers, druppelslangen, mageneetkleppen. Bij sproeiers kunt u denken aan pop-up sproeiers, klepelsproeiers, gazonsproeiers, vernevelaars, maar ook aan micro irrigatie voor het druppelsgewijs bewateren van uw planten.

Bekijkt u in de webwinkel de verschillende producten en koopt u voordelig de tuinslang, handslang en de koppelingen die u nodig hebt voor de slang. PVC voordeel heeft een zeer ruim assortiment, u profiteert van zeer lage prijzen en wij leveren uw bestelling altijd zo snel mogelijk.