Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

DG Flow

Het Nederlandse merk DG Flow staat al decennialang garant voor hoogwaardige producten voor diverse toepassingen. Het bedrijf werd in de jaren 80 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbare ontwikkelaar en producent. Het levert onder andere energiesystemen en andere innovatieve oplossingen op het gebied van elektra. Voor waterpompen en pompbesturingen is er bijvoorbeeld drukbeveiliging beschikbaar in de vorm van een omvormer. Daarmee wordt niet alleen stroom bespaard, het is ook een belangrijke veiligheidsmaatregel om schade door wisselingen in het toerental te voorkomen bij elektrische apparaten. Deze vindt u bij PVC Voordeel overigens in verschillende uitvoeringen, zodat u degene kunt kiezen die past bij uw werkzaamheden.

DG Flow frequentieregelaar

Met een DG Flow frequentieregelaar beschikt u over een elektrisch apparaat dat zorgt voor een flinke energiebesparing. Het staat ook wel bekend als een frequentieomvormer of drive en heeft een handige functie: het regelen van het toerental van apparatuur, waarbij het stroomgebruik wordt gereduceerd. Die reductie, die tot wel 60% kan oplopen, zorgt daardoor voor een efficiënte besparingsmaatregel. Zeker op de lange termijn zult u daarmee een aanzienlijk lagere stroomrekening hebben. Frequentieregelaars zijn daarom een interessante besparingsinvestering in diverse industrieën waar gewerkt wordt met elektronische apparaten.

Voordelen van de producten van DG Flow

Wanneer u producten koopt van DG Flow, dan profiteert u van een aantal interessante voordelen. De eerder genoemde frequentieomvormer levert een aantrekkelijke besparing op voor de energienota, maar is ook voor veel apparaten belangrijk omdat het voorkomt dat mechanische spanningen schade aan bijvoorbeeld de elektromotor kan toebrengen. Verder is een groot voordeel de vermindering van de uitstoot van verschillende schadelijke stoffen, waardoor het naast de energiebesparing nog een extra duurzame investering is voor bedrijven. Bestelt u een van de producten van DG Flow bij PVC Voordeel, dan zorgen wij ervoor dat u een vaste lage prijs betaalt!

Filters