Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Houten Weidepalen

Voor een permanente afrastering kunt u kiezen uit 3 soorten palen: Insultimberpaal, Ecopaal of de Gallagher houten paal. Alle drie duurzame palen, waarbij op Insultimber en Ecopaal een productgarantie van maar liefst 10 jaar wordt verleend. Bovendien beschikken de Insultimber palen over het FSC keurmerk. De ecopalen zijn een typisch voorbeeld van "cradle to cradle" en zijn dan ook gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

In de praktijk staan deze afrasteringen tientallen jaren en daarom zijn deze palen de beste oplossing voor een permanente afrastering. Let goed op de kwaliteit van een permanente afrasteringspaal, goedkoop betekent vaak ook vroegtijdige rotting en dus duurkoop. Kies voor kwaliteit! Kies voor Gallagher palen!

1. Insultumber: geen isolatoren nodig!!!!

Deze duurzame houtsoort heeft de bijzondere eigenschap dat het volledig zelfisolerend is, waardoor geen isolatoren nodig zijn. Het schrikdraad is eenvoudig met bevestigingsdraadjes aan de paal te bevestigen. De paal is geschikt voor een afrastering met schriklint, schrikkoord, equifence of High-tensile.

Daarnaast is de paal zeer duurzaam. We hebben Insultumber afrasteringen op locaties staan, die er nu al ruim 30 jaar staan!

Insultumber is een 100% natuurproduct zonder toevoeging van milieuonvriendelijke impregneerproducten.

De exploitatie van Insultumber staat onder strenge controle. Een speciaal ontbossingsplan voorkomt dat de natuur schade ondervindt en regelt de aanplanting.

Deze houten paal past uitstekend in het landschap en vormt een fraaie omheining in een natuurlijke kleur. Daarmee is de Insultimber afrastering de minst zichtbare maar meest effectieve natuurlijke barriere voor uw dieren.

2. Ecopaal: gemaakt van 100% gerecycled materiaal en geen isolatoren nodig!!!

De kunststof paal is voorbeeld van "cradle to cradle". De Ecopaal is gemaakt van 100% gerecycled materiaal (polypropyleen) wat goed is voor het milieu en ook goed voor u, want deze paal is extreem duurzaam en gaat tientallen jaren mee. De afrasteringspaal is bestand tegen zuur, zout, wind, water en vorst.

Behalve het materiaal is ook het kruisprofiel (68x68mm) bijzonder. Door deze unieke vorm blijft de Ecopaal stevig in de grond staan.

Verder bespaart u isolatoren, want die zijn bij deze Ecopaal niet nodig. De afrasteringsdraad wordt uitsluitend met een bevestigingsdraadje aan de Ecopaal bevestigd. Uiteraard zitten de voorgeboorde gaten op voorkeurshoogte, waardoor u de afrasteringsdraad nog gemakkelijker bevestigd. De paal is geschikt voor een afrastering met schriklint, schrikkoord, equifence of High-tensile. Gallagher geeft op deze palen 10 jaar productgarantie!

3. Gallagher paal: voor een "natuurlijke" uitstraling!!!

Ideale duurzame houten paal, geschikt als permanente weidepaal voor uw afrastering. Toepasbaar voor zowel, schrikdraad, schriklint als schrikkoord. Met deze houten paal krijgt uw omheining een "natuurlijke" uitstraling.

Filters