Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Schrikdraadapparaten

In deze grootste en goedkoopste online schrikdraadwinkel kunt u terecht voor alle soorten schrikdraadapparaten van Pulsara. Deze schrikdraadapparaten bieden wij aan voor de laagste prijs!

De PN-serie van Pulsara zijn kwalitatief goede en in prijs goedkope schrikdraadapparaten. Deze 230 Volt schrikdraadapparaten zijn voor zowel hobbymatig als professioneel gebruik. De schrikdraadapparaten van Pulsara zijn ontwikkeld om uw paarden, runderen, (mini) schapen, (dwerg) geiten, varkens, herten of pluimvee binnen de afrastering te houden.

Zelfs bij begroeiing leveren deze apparaten nog een topprestatie! Met het gebruik van de goedkope Pulsara schrikdraadapparaten bent u altijd verzekerd van voldoende spanning op de omheining, waarmee uw dieren veilig in de wei kunnen verblijven. Voor een robuuste lichtnet weideklok met een lage prijs, die simpel is aan te sluiten, bent u bij Pulsara aan het juiste adres!

Pulsara heeft de volgende lichtnetapparaten in haar assortiment:

1. PN1000 (055791) schrikdraadapparaten
Goedkoop compact 1,2 Joule schrikdraadapparaat, kan een meerdraadse afrastering bekrachtigen tot een lengte van 10 km. Speciaal ontworpen voor kleine boerderijen met paarden, vee, schapen, geiten, wild, zwijnen, maar ook voor honden, katten, konijnen, vijvers in tuinen. Robuust en duurzaam design. Inclusief ingebouwde bliksembeveiliging.

2. PN1800 (306145) schrikdraadapparaten
Een 2,3 Joule lichtnetapparaat voor een meerdraadse omheining tot 15 km. Voorzien van LED indicatoren en ingebouwde bliksembeveiliging. Dit schrikdraadapparaat is exclusief ontworpen voor een wei met paarden, vee, schapen, geiten, herten, zwijnen, maar ook voor honden, katten, konijnen, vijvers in tuinen.

3. PN3500 (055807)
Een 4,0 Joule apparaat voor een permanent raster tot 20 km. Ontworpen voor al uw vee en huisdieren. Robuust en duurzaam ontworpen. Inclusief ingebouwde bliksem beveiliging. Dit schrikdraadapparaat is speciaal ontworpen voor weilanden met paarden, vee, schapen, geiten, wild, zwijnen, maar ook voor honden, katten, konijnen, vijvers in tuinen.

4. PN5500 (306169) schrikdraadapparaten
Zwaar 5,8 Joule apparaat geschikt voor een meerdraads raster van maximaal 25 km. Brandt lichte begroeiing weg. Voorzien van LED indicatoren en ingebouwde bliksembeveiliging. Deze weideklok is speciaal ontworpen voor weides met paarden, vee, schapen, geiten, wild, zwijnen, maar ook voor honden, katten, konijnen, vijvers in tuinen.

Daarnaast heeft Pulsara ook twee batterij schrikdraadapparaten in haar assortiment die u via Schrikdraad .net zeer goedkoop kunt aanschaffen. De PB-serie van Pulsara bestaat uit twee 9 Volt apparaten. De schrikdraadapparaten blinken uit door de robuuste vorm en de doordachte ergonomie. Door het grote handvat is de weideklok eenvoudig mee te nemen. De batterij wordt in het apparaat onder de kap geplaatst, zodat deze altijd beschermd is tegen weersinvloeden. Voor een goede werking van het schrikdraadapparaat is een goede aarding onmisbaar. Om deze reden worden de schrikdraadapparaten uit de PB-serie geleverd inclusief aardpen. De weideklok is eenvoudig aan te sluiten door middel van de bijgeleverde kabelset. Bij Schrikdraad .net kunt u kiezen uit de 2 batterij schrikdraadapparaten van Pulsara:

1. PB160 (055838)
Een 0,24 Joule 9V apparaat, voor maximaal 2 km enkel draads mobiele afrastering. Inclusief aardpen. Aanbevolen batterijen 9V van 55 tot 160Ah. Tevens geschikt voor 230V. Ingebouwde bliksembeveiliging. Dit schrikdraadapparaat is geschikt voor een wei met paarden, koeien, schapen of varkens.

2. PB300 (306107)
Een 0,47 Joule 9V apparaat voor maximaal 3 km meerdraads mobiele omheining. Inclusief aardpen. Aanbevolen batterijen 9V van 55 tot 130Ah. Tevens geschikt voor 230V. Ingebouwde bliksembeveiliging. Deze weideklok is geschikt voor een weide met paarden, vee, schapen of zwijnen (varkens).

Tot slot biedt Pulsara u ook twee soorten accu schrikdraadapparaten. De acuu schrikdraadapparaten uit de PC-serie bestaan uit twee robuuste 12 Volt apparaten voor een lage prijs. De behuizing is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik, omdat de apparaten continu buiten gebruikt worden. Ze zijn echt supersterk voor een aantrekkelijke prijs!!!

De PC 1300 is daarnaast ook nog een kostenbesparend. Deze weideklok is namelijk voorzien van de standen half en vol vermogen. Bij dieren, die gewend zijn achter schrikdraad te lopen, hoeft het apparaat minder vaak een stroomimpuls af te geven en is de stand half vermogen afdoende. Op deze manier wordt het accuverbruik geminimaliseerd en wordt de levensduur van de accu verlengd. De beide schrikdraadapparaten zijn bovendien zeer eenvoudig aan te sluiten!. Schrikdraad .net heeft de volgende schrikdraadapparaten van de PC-serie in haar assortiment voor een zeer lage prijs:

1. PC1300 (306114)
12V/230V hybride apparaat met 1.8 Joule opgeslagen energie. Kan tot 7 km meerdraads mobiele afrastering bekrachtigen. Ingebouwde nachtspaarstand voor een langere levensduur van de accu en bliksembeveiliging. 12V/230V optioneel, transformator niet meegeleverd.

2. PC850 (055814)
Een 12V/230V hybride apparaat met 0,90 Joule opgeslagen energie. Kan tot 5 km mobiele elektrischeomheining bekrachtigen. 12V/230V optie, transformator niet inbegrepen. Inclusief ingebouwde bliksembeveiliging.

Filters