Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland

Schrikdraad testen

In onze schrikdraad winkel kunt u verschillende schrikdraad testers online kopen. We bieden u alle testers van Gallagher gegarandeerd tegen de laagste prijs. Kunt u de tester ergens anders goedkoper kopen? Laat het ons weten.

Gallagher schrikdraadtesters geven u nauwkeurig inzicht in de conditie van uw elektrische afrastering. Gallagher heeft de volgende testers in het assortiment:

1. SmartFix
De SmartFix is een combinatie van een volt- en stroomsterktemeter. U kunt met deze meter uiteraard de spanning van het schrikdraad meten. Daarnaast kunt u het apparaat gebruiken om voor een stroomsterktemeting uit te voeren waarmee de kortsluiting in uw omheining kan worden gevonden. De pijl in de display wijst u in de richting van de kortsluiting. Hierdoor kunt u de kortsluiting zeer snel localiseren. Dat scheelt een hoop tijd en ergernis. De SmartFix is geschikt voor elke geleider, dus zowel schrikdraad, schrikdraadlint als schrikdraadkoord. Gebruik de Smartfix nooit voor het meten van de spanning op het schrikdraadapparaat, maar enkel op de afrastering zelf, op een afstand tenminste 10 meter van de weideklok.

2. Digitale voltmeter
De digitale voltmeter van Gallagher informeert u exact over de conditie van uw afrastering. Meet de voltage op de elektrische omheining rond uw wei. Wilt u een nauwkeuriger weergave hebben kies dan voor de Gallagher digitale voltmeter. Dit apparaat geeft u inzicht in de exacte conditie van uw afrastering. De spanning op uw omheining wordt digitaal weergegeven op het display. De spanningmeter meet het voltage op uw elektrische afrastering tot 1 decimaal achter de komma.

3. De Neontester is een handig basis hulpmiddel om te controleren of er voldoende spanning op uw schrikdraadomheining staat. De spanning op het schrikdraad wordt schematisch weergeven doormiddel van een aantal oplichtende lampjes. Met deze eenvoudige schrikdraad spanningtester kunt u gemakkelijk en goedkoop het schrikdraad testen.

4. Live light
De Live Light wordt aan het einde van de omheining gemonteerd en geeft bij iedere impuls van het schrikdraadapparaat een felle lichtflits, zodat u ook `s avonds kunt zien of de omheining nog in orde is. Als de spanning beneden de 3000V zakt, gaat de Live Light langzamer knipperen. De Live Light stopt met knipperen beneden de 2000V.

Naast testers heeft Gallagher ook diverse beveiligingsproducten in het assortiment:
1. Flood Gate controller
Door het monteren van de Flood Gate controller stopt de geleiding in de onderste schrikdraad als water (of een andere geleider) de onderste draad bereikt. De rest van de afrastering behoudt de spanning. Deze beveiliging is zeer effectief bij greppels.

2. Bliksembeveiliger
Dit is de enige instelbare bliksembeveiliger die op de markt is. Het beschermt het schrikdraadapparaat tegen bliksemschade door de bliksem van de afrastering naar de aarding te leiden. De bliksembeveiliger wordt gemonteerd op de omheining.

3. SMS Raster Alarm
Het Gallagher SMS Raster Alarm is een unieke "plug and play" beveiliging van uw afrastering. Vergeleken met de reeds bestaande systemen is dit product een echte doorbraak. Het SMS Raster Alarm waarschuwt u per SMSbij onvoldoende voltage (door bijvoorbeeld begroeiing) of bij het onderbreken van de omheining (bijvoorbeeld bij het openen van een poort). U kunt uw afrastering in 2 zones opdelen, zodat u het probleem nauwkeurig detecteren. Het SMS Raster Alarm werkt een seizoen lang op 3 standaard batterijen (niet meegeleverd).

4. Schakelaar
Met deze Gallagher schrikdraad schakelaar kunt u de elektrische afrastering opdelen in meerdere percelen en de omheining ook ter plekke aan/uit zetten. Deze schrikdraad tester is ideaal als u meerdere aangrenzende percelen en doorgangen heeft zodat u gemakkelijk het schrikdraad ter plekke aan en uit kunt zetten.

Filters