Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn

Metalen palen

In onze Gallagher schrikdraad winkel kunt u naast permanente schrikdraadpalen ook terecht voor een uitgebreid en zeer compleet pakket metalen schrikdraad paaltjes opgenomen voor tijdelijke weide afrastering. U kunt kiezen uit veerstalen palen, stalen palen, metalen schrikdraad palen, weidepalen staal, glasfiberpalen, stijgbeugelpalen, kunststof palen en hobby palen voor schapen. Bij iedere paal staat duidelijk aangegeven voor welke dieren de paal geschikt is.
Al deze weidepalen van staal en kunststof zijn van het topmerk Gallagher. Gallagher is wereldweid de nummer 1 leverancier als het gaat om stalen, metalen en kunststof schrikdraad palen voor tijdelijke afrastering. Op al deze weide schrikdraad paaltjes zit 2 jaar garantie. Kijkt u ook eens naar de voordelige grootverpakkingen bij afname van grotere aantallen!
Een overzicht van de verschillende soorten mobiele palen, die verkrijgbaar zijn in dé Gallagher schrikdraad webwinkel van Nederland:
1. Veerstalen paal met krulisolator
Geschikt voor rund, schaap en geit. Het betreft hier een wit geplastificeerde veerstalen paal met UV bestendige krulisolator. Bij gebruik van meerdere draden kunt u een schroefisolator toevoegen. De maximale afrasteringshoogte is 85 cm.
2. Veerstalen paal oranje
Geschikt voor runderen, schapen en geiten. Deze goedkope ovale veerstalen afrasteringspaal is voorzien van een topisolator en een stevige voet. Voor meerdere draden kunt u een verstelbare isolator toevoegen. De maximale hoogte van de afrastering is 80 cm. Een multifunctionele weidepaal geschikt voor op ieder boerenbedrijf! Deze afrastering paal kan ook worden gebruikt voor dwerggeitjes en andere mini uitvoeringen van kleinvee.
3. Metalen paal met topisolator
Deze sterke stalen schrikdraad paal met blauwe topisolator is geschikt voor het afrasteren van een weide met runderen, geiten en schapen. Als u een afrastering met meerdere draden wilt, kunt u een schroefisolator op de weide paal van staal bevestigen. De maximale hoogte van de afrastering is 88 cm.
4. Kunstofpaal
Uiterst doelmatig en eenvoudig als u rantsoenbeweiding wilt toepassen voor runderen, schapen en geiten. De palen zijn gemakkelijk te verplaatsen, waardoor iedere keer een gras aan het te begrazen stuk kan worden toegevoegd. Voor meedere schrikdraden kunt u een verstelbare veer of schroefisolator bevestigen op de afrasteringspaal. Er zijn verschillende lengtes van palen te verkrijgen voor een afrastering met een hoogte van 50 cm, 85 cm of 135 cm.
5. Glasfiberpaal
Een afrastering met de glasfiberpaal is geschikt voor diverse soorten dieren, waaronder paard, rund, schaap, geit en hert. De paal heeft een doorsnede van 13mm en is toepasbaar voor semi-permanente afrasteringen met kunststofdraad of 1,6 mm Gallagher draad. Deze paal is in combinatie met clips te gebruiken.
6. Schapen-/hobbypaal
De schapen-/hobbypaal is een zeer stevige en duurzame kunststof paal van 75 cm hoog met 6 genummerde draadhouders en versterkte voet geschikt voor een wei met schapen of geiten. De paal is geschikt voor een afrastering met schriklintmet een breedte tot 20 mm, schrikkoord en kunststof schrikdraad. Het unieke "twist&lock"-systeem garandeert een eenvoudige en solide bevestiging van geleiders tot 50 cm hoogte. De afrastering van uw wei is zo zeer eenvoudig op te bouwen, af te breken en te verplaatsen.
7. Vario paal
De vario paal is een zeer stevige en duurzame kunststof van 100 cm hoog met 9 genummerde draadhouders voor rund, geit of schaap. De paal is geschikt voor een afrastering met alle soorten kunststof schrikdraad en schriklint tot 20 mm. Het unieke "twist&lock"-systeem garandeert een eenvoudige en solide bevestiging van geleiders met een maximale draadhoogte van 85 cm.
8. Stijgbeugelpaal
De paal met een voet in de vorm van een stijgbeugel is een unieke en duurzame paal met een hoogte van155 cm is hij geschikt voor een semi-permanente afrastering van een weide met uw paard. De palen zijn eenvoudig te verplaatsen door de stijgbeugelvoet. De paal heeft 11 genummerde draadhouders, geschikt voor schriklint tot 20 mm, schrikkoord en schrikdraad van kunststof. De paal is geschikt voor een weide met paarden, runderen, schapen, geiten of herten.
9. Quattro paal
De Quattro paal is een zeer stevige en lichtgewicht veerstalen paal, voorzien van vier verstelbare isolatoren. De maximale rasterhoogte is 87,5 cm en daarmee geschikt voor rund, schaap en geit. Voor een optimale stabiele bevestiging in de grond is de paal aan de onderkant voorzien van een 10 cm lange dubbele pen. De witte isolerende coating zorgt voor een goede zichtbaarheid en voorkomt kortsluiting.
10. Rasterspin
Deze afrastering kan door 1 persoon binnen enkele minuten worden geplaatst of verplaatst. De rasterspin is ideaal bij een stripgraassysteem. Het stripgraassysteem leidt tot kortere beweidingscycli, waardoor een hoger rendement ontstaat. De maximale rasterhoogte is 85 cm. Daarmee is de afrastering geschikt voor een weide met runderen, schapen of geiten.

Filters