Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Er zijn op dit moment geen producten beschikbaar.

Zwembadpomp

Zwembaden zijn een heerlijke toevoeging aan elk huis of eigendom. Of je nu geniet van verkoeling op een warme zomerdag of regelmatig baantjes trekt om fit te blijven, een goed functionerend zwembad is essentieel voor een plezierige zwemervaring. Een van de belangrijkste componenten van een zwembad is de zwembadpomp. Bij PVCVoordeel begrijpen we het belang van een efficiënte zwembadpomp, daarom bieden we een uitgebreid assortiment hoogwaardige zwembadpompen die aan al jouw behoeften voldoen. Naast zwembadpompen heeft PVCVoordeel ook alle andere soorten waterpompen en toebehoren. Ben je op zoek naar een pomp om water uit het zwembad te pompen of het zwembad leeg te pompen? Bekijk dan onze collectie dompelpompen.

Waarom is een goede zwembadpomp belangrijk?

Een zwembadpomp speelt een cruciale rol bij het circuleren en filteren van water in het zwembad. Het pompt water door de filter en de verwarming, waardoor vuil, bacteriën en andere verontreinigingen worden verwijderd. Dit zorgt niet alleen voor schoon en helder water, maar helpt ook bij het behouden van de waterbalans en het voorkomen van algen en andere ongewenste organismen. De zwembad pomp houdt water in beweging. Wanneer het water circuleert, is er geen sprake meer van bacteriegroei die ziekmakend kunnen zijn. Een efficiënte waterpomp voor zwembad draagt dus bij aan de algemene hygiëne en veiligheid van het zwembad.

Daarnaast bevat de pomp ook een voorfilter, waarmee lichte vervuiling uit het water wordt gefilterd. Let dus wel op dat een zwembad pomp vooral geschikt is voor licht vervuild water. Daarnaast moet je bij een zwembad pomp bestellen ook letten op de capaciteit. Bij een groot zwembad heb je een pomp nodig met een grotere capaciteit dan wanneer je een klein zwembad hebt. Er moest immers meer water worden gefilterd in dezelfde tijd.

Verschillende soorten zwembadpompen

Bij PVCVoordeel vind je een breed scala aan zwembadpompen, geschikt voor zowel particuliere als commerciële zwembaden. We bieden onder andere:

  1. Filterpompen: Een zwembadfilterpomp is ontworpen om water door het filtersysteem van het zwembad te pompen en verontreinigingen te verwijderen. Deze pompen zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en zijn geschikt voor zowel bovengrondse als ingegraven zwembaden. De filterpomp voor het zwembad hoeft niet altijd aan te staan. Elke dag een paar filterbeurten is aan te raden.

  2. Circulatiepompen: Een zwembad circulatiepomp is verantwoordelijk voor het circuleren van water door het zwembad om de chemische behandeling te verspreiden en de temperatuur gelijkmatig te houden. Ze zijn energiezuinig en zorgen voor een efficiënte watercirculatie.

  3. Warmtepomp: Naast het circuleren van water, kunnen sommige zwembadpompen ook dienen als warmtepomp, een zwembad verwarmingspomp, om het zwembadwater te verwarmen. Dit zorgt voor een aangename zwemtemperatuur, zelfs op koelere dagen.

Toepassingen zwembadpomp

Onze zwembadpompen zijn ideaal voor zowel particuliere als commerciële zwembaden, inclusief:

  • Zwembaden in particuliere tuinen
  • Zwembaden in recreatiecentra
  • Zwembaden in hotels en resorts
  • Zwembaden op campings
  • Zwembaden in sportscholen en wellnesscentra

Of je nu een nieuw zwembad aanlegt of je bestaande zwembad wilt upgraden, bij PVCVoordeel vind je de perfecte pomp voor zwembad voor jouw specifieke behoeften.

Voordelen van zwembadpompen van PVCVoordeel

Bij PVCVoordeel begrijpen we het belang van een hoogwaardige zwembadpomp voor een probleemloze zwembadervaring. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment zwembadpompen van topkwaliteit, die voldoen aan de hoogste normen van prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Hier zijn enkele voordelen van onze zwembadpompen:

Onze zwembadpompen zijn ontworpen voor maximale filtratie-efficiëntie, waardoor ze effectief vuil en verontreinigingen uit het zwembadwater kunnen verwijderen.
Met krachtige motoren en geavanceerde technologieën leveren onze zwembadpompen uitstekende prestaties en een sterke watercirculatie, zelfs bij intensief gebruik.
Onze zwembadpompen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen corrosie, slijtage en weersinvloeden, waardoor ze langdurige betrouwbaarheid en duurzaamheid bieden. Onze zwembadpompen zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden, wat tijd en moeite bespaart bij het beheren van jouw zwembad.

Pomp zwembad kopen bij PVCVoordeel

Met een hoogwaardige zwembadpomp van PVCVoordeel ben je verzekerd van een uitstekende watercirculatie en optimale filtratie in jouw zwembad. Onze zwembadpompen zijn speciaal ontworpen voor het efficiënt en effectief circuleren van water, waardoor je kunt genieten van schoon, helder en gezond zwembadwater. Of je nu een zwembad hebt in je tuin, op een camping of in een recreatiecentrum, een betrouwbare zwembadpomp is essentieel voor een plezierige zwemervaring. Investeer vandaag nog in een zwembadpomp van PVCVoordeel en geniet van een zorgeloze zwemervaring in jouw zwembad. Heb je nog een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze zwembadspecialisten. Zij helpen je graag!

PVCVoordeel: Beter en sneller dan zelf naar de winkel!

Filters