Nu op de gehele uitverkooppagina 20% korting met de actiecode: UITVERKOOP
Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
account
search
wishlistcart
Merkenblog
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Overig

PVC groothandel

Bent u op zoek naar een goede en goedkope leverancier voor al uw pvc, tyleen, drainage en beregening? Voor deze producten en nog veel meer kunt u terecht bij uw PVC groothandel, PVCvoordeel.nl.

PVC groothandel; ruim 10.000 artikelen

U mag van uw pvc groothandel verwachten dat deze een compleet aanbod heeft. Bij PVC Voordeel vindt u ruim 10.000 artikelen op het gebied van pvc, tyleen, drainage en rioleringen, met natuurlijk ook alle benodigde bevestigingsmaterialen en gereedschap!

PVC groothandel - online de goedkoopste

Voor de meeste Nederlanders zit onze PVC groothandel ver weg, namelijk in Drachten. Hier hebben wij een magazijn van meer dan 3000m2, waar wij het grootste gedeelte van ons assortiment op voorraad hebben liggen. Zo kunnen wij uw producten vrijwel altijd binnen 1 tot 2 werkdagen leveren.

Met een goed netwerk van leveranciers en veel ervaring met diverse bezorgers kunnen wij onze materialen voor zeer scherpe prijzen aanbieden. Vindt u ergens een goedkopere pvc groothandel? Laat het ons weten en wij zullen de prijzen aanpassen.

PVC groothandel online bestellen

U kunt bij ons gemakkelijk online bestellen en afrekenen. Zodra uw bestelling binnen is gekomen zal deze in behandeling genomen worden en wordt u via de e-mail op de hoogte gehouden. Spoedlevering? Dit is vaak wel mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.